Plavanul nu o revoca pe Kovesi! Oaaaaaaaau …

Unde e noutatea? Se mai astepta cineva sa o faca? Sa o revoce tocmai pe aia de il tine in functie cu dosarele bine dosite? laugh

 

8 comentarii la „Plavanul nu o revoca pe Kovesi! Oaaaaaaaau …”

  1. Dintre toți sașii trăitori odată în țara asta, ne-a rămas pe cap idiotul târgului, iar noi românii, foarte inteligenți cum suntem, îl făcurăm împărat .. că nu vrea mușchii lui să o revoce pe faraoancă , e treaba și plăcerea lui, dar să facă mișto mediocrul mediocrilor de un ministru cu carte totuși .. asta e deja cocalareala românească, nici măcar nesimțire nemțească ..

    Răspunde
  2. Ce sa faci tovarase, la ce sa te astepti? Cand esti toata ziua cu statul de drepti in gura, dar te apasa dosarele cu vanzari ilegale de copii, proprietati obtinute ilegal si mai ales retocedari ilegale la urmasii nazistilor din Romania, ti de cine te’a facut presedinte si sta cu curul pe dosare, nu te prostesti. Natie de cretini suntem si ne meritam soarta! Mai baga inca 5 ani Hansi..fara dubii, Macrou confirma, iar noi ne bucuram, ca neamt, ca lucru bine furat si misto de ala ce o facut carte, cata tu ai la FF.

    Răspunde
  3. macrou, iubitorul de babe, si merkel, baba iubitoare de putere, vor sa incalece ieoropa, si isi fac incalzirea cu noi … ziceam eu ca o sa ne uitam cu speranta spre rasarit laugh .. pentru tfl-istii marxisti dar foarte anticomunisti, ma refeream la japonia laugh ..

    Răspunde
  4. S’a trezit si gerontofilul intai Macrou’al Frantei sa il aplaude pe intai’Fiscus al Romaniei ca”tine tara sub control”.Pai plm, cum sa fi presedintele Frantei, intaia democratie a Europei,si sa vi cu un asemenea mesaj de inspiratie Nord Koreana?Halal Liberté, égalité, fraternité!

    Răspunde
  5. Bai voi sunteti oameni seriosi, in loc sa va bucurati ca lupta anticoruptie merge mai departe si suntem stindardul Europei aici la hotarele UE… Bravo s-a facut dreptate, Kovesi Presedinte!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura