Pretiosii

Ii stiti pe astia? Imposibil sa nu ii stiti, sunt peste tot, acrii mai tot timpul si cu un aer superior incercand sa iti explice cum ca ei platesc cu cardul peste tot si in rest adevaruri pe care numai ei le’au descoperit mai ales dupa ce au baut ceva apa pe la vreo corporatie sau au mirosit ceva cartoane prin alte tari. Ei sunt cum sunt, da muierile lor a caror pasiune numarul unu e sa le toace banii pentru care se prefac ca muncesc si ele, sunt si mai si, mai ales daca au cacat vreun copil, chin despre care iti vorbesc ore la rand ca si cum ele au trecut prin ceva unic, epidurala aia aparand in discutie la cateva cuvinte pe care fie au refuzat’o, fie pentru efectul dramatic: nu si’a facut efectul, eroine considerandu’se alea care au nascut pe zdapi, de parca de 10.000 de ani oameni nu se nasc tot la fel din … Originea lumii

Lucrarea “Originea lumii” a fost realizată în 1866 de celebrul pictor francez Gustave Courbet. Opera este expusă la Muzeul D’Orsay, din Paris, Franţa.

In rest pretiosi maxim, eco/bio fiind calea, pascutul esenta si orice e dincolo de asta e invechit. Pana si Dumnezeu e obsolete si daca nu iubesti poponarii, automat te vad ca pe un nazist/comunist cu ideei invechite iar daca n’ai cont de feisbuc si un telefon la care sa stai la umbra, traiesti degeaba.

Politically correct sunt automat liberali, habar nu au ce e aia da nu’i intereseaza, restul prostimii e comunisti , asta le ajunge, iar cine nu e ca ei, automat impotriva lor si a interesului national al carui PIB, EI si numai EI il tin in spate! Daca au mai aprins si vreo lanterna pe undeva sau au participat la vreun flashmob capitalist … Che Guevara e pistol cu apa pe langa ei!

Astia is pretiosii ce au in general rate pe 30 de ani si se baga la credit pentru orice, nimic mai mult decat demnii urmasi ai celebrilor Yuppy (young urban professional) din anii ’80 … la care de obicei trebuie neaparat sa le suporti si nesimtirea pana la retard a puradelului/puradeilor a caror educatie se rezuma la tot felul de cacaturi scumpe cu care ii doteaza, mai ales din efortul de a intra cumva in top-ten’ul cercului de pretiosi in care se invart, pe care in rest oricum ii bombardeaza cu filmutele si poze facute la orice fac, mananca sau caca … aia mici fiind subiectul numarul 1 dupa ce reuseste vaca ce o are de muiere sa il nasca cu/fara epidurala.

Postul asta cam pana pe aici il aveam in draft de ceva vreme, piesa de mai jos (pe care le’o dedic cu toate flegmele mele) reusind sa il aduca la lumina …

 

11 comentarii la „Pretiosii”

  1. Da supărat mai ești maestre pe subspecia asta socială.. nu că nu-s cumplit de enervanți.. zicerea mea despre ei este că au bășini in cap.. dar îi doare la basca de zicerea asta a mea.. tare este că cei mai mulți dintre ei sunt profund limitați, și am cunoscut destui.. majoritatea m-au detestat după 5 minute după ce au avut de a face cu mine.. aspect despre care, sincer, mă doare pe mine la basca, așa comunist cum sunt laugh

    Răspunde
  2. Dapai tovarase, is satul de ei si basinile lor cum is satul de constipatie si bere proasta. Se inmultesc ai dracu pe zi ce trece si ma uit la puradeii ai lor care nici macar sa salute nu stiu cu frica de viitor, ca saraci nu au nici o vina ca au fost batuti de Dumnezeu sa ii creasca pretiosii astia.

    In rest stau linistit, ca la ce atitudine am in viata de zi cu zi, se feresc de mine doar cand ma uit la ei. laugh

    Răspunde
  3. Stai liniștit, capitalismul prosperă de pe urma lor, capitalismul fraieri caută.. e bine că există, câtă vreme există din ăștia in jur, înseamnă că au băncile pe cine beli, corporațiile pe cine exploata, hair stilistii pe cine tunde, samd .. scăpăm noi ăștialalți pe sub radarul pentru fraieri laugh ..

    Răspunde
  4. Pe Chirila il vad tot mai suparat, or fi scumpit astia iarba?! A dracu guvernare si tara cum nu are ea grija de ecologistii la care abia le mai ajung banii cersiti de pe la evenimentele organizate de primarii pentru iarba cea de toate zilele . Urat, foarte urat!

    Răspunde
  5. Dom Vasile, nu fii asa sigur
    Ice, frate, stiu despre ce vorbesti, am una la 2 metri de mine in fiece zi, fiusau e un pampalache cu apartament in Bucales si masina sub cur care nici nu stie pe ce lume traieste, am observat ca pe majoritatea in ziua de azi ori ii tin in lesa mamitica si taticu or vreo juna sau june versati, mai de la scaoala vietii, care ii toaca marunt.
    Cat despre parinteii beizadelelor cu creiras subunitar, nu m-am ferit niciodata sa le spun in fata si de atunci ma evita intens, lucru care , evident, ma doare drept in bascheti. laugh
    E atata laudareala, curvasareala si nesimtire , sincer, daca esti normal la caput te simti ca un copac in mijlocul campului gol; dar nu-i bai, decat cioara vopsita blond mai bine vultursmile

    Răspunde
  6. Excelente postul si comentariile.
    Pretiosii e un cuvânt bland si eu folosesc ca si cola expresia cu „vanturi” in cap sau ceva mai soft ii numesc „ moderni rau’. Sunt de toate varstele chiar si pensionari.
    Probabil ca vremurile in care aceasta categorie va reprezenta trei sferturi din societate vor fi greu de suportat.

    Răspunde
  7. cola: sunt profund limitați, dar ăsta nu e un defect, e o calitate. Șefii caută tipi limitați, înguști la minte, bătuți în cap, spălați pe creier.

    Contraexemplu: ghici care categorie socială se adapta cel mai bine în armată, 2 generații sub domnia lui Ceașcă și generația de după?

    Copiii de țărani. Erau dresați încă din copilărie, cu bățul peste degete, să fie disciplinați. Obișnuiți cu o ierarhie socială strictă și motivați de beneficii mărunte. Acolo unde altul ar fi zis că o leafă mijlocie și-o uniformă sunt mai nimic, ei le vedeau ca pe o avere.

    Răspunde
  8. Kathy Bates, pana aici! Daca te iei de copii de tarani si mai bagi si adjective jicnitoare, pana aici ti-a fost!! Ce stii tu despre copii de tarani?
    Acum nu am timp dar revin mai in noapte cu un coment ce e posibil sa depaseasca articolul stimabilului ICE. Plus ca te iei si de armata romana, asa facuta ea din plugari si aia de la coada sapei…. pai daca nu erau EI acum Romania era … NU ERA!
    In ’77 starbunicu’ a luptat la Plevna, de unde stiu?! Pentru ca am un titlu de proprietate de 100 de pogoane dat de Rege!!
    Esti un PRETIOS amice, ai impresia ca esti acid si scrii chestii…. aiurea!

    Răspunde
  9. Tarata se umfla Stimabile laugh apoi n-am stiut ca e pretina ta, am zis ca e vreun travestit ce bantuie pe bloguri, se da stilat de conditie si la fatat masa filozof altfel de ce te-ai denumi Kathy Bates… auzi la ea sau ce naiba o fi:
    „Copiii de țărani. Erau dresați încă din copilărie,” las-o jos ca macane Perfectionistule!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura