S’a lasat Fane de spoit …

In vreme in care un mare actor pleca dintre noi lovit de barfe si vorbe despre nimic, lui Fane zis si spoitorul toate televiziunile ii urmareau pas cu pas plecare pe ultimul drum … inspre iad sper eu!

Via Marius, il voi lasa pe Patraru sa sintetizeze mai bine sila si mizeria pe care a trebuit sa o inghitim cu toti ca am vrut, ca nu am vrut … oricum nime nu ne’o intrebat … zile Dragose, ca de cate ori pot, incerc sa te promovez ca fiind un soi de ultima voce a ratiunii din televiziuni …

2 comentarii la „S’a lasat Fane de spoit …”

  1. Eu am vazut live inmormantare regelui Cioaba , al batran, la Sibiu prin .96. Contrar aparentelor nu a fost fastuoasa, dar a fost banoasa: 1 milliard aruncati pe strada cu lopata! Era vreme banilor cu Eminescu, Tudor, Avram Iancu samd. Si ce draguti erau sibienii, am vazut oameni in toata firea aruncandu-se dupa banii aia. Iar puradeii? Pai, erau sute de Merzane, Bemveuri, Cadillacuri si…radeau: „Iote, rumanii, ne injura, dar se bat e pa banu nost!”.
    A doua zi la tele revedem toata tarasenia, plus „incoronarea” actualului rege Florin Cioaba jr, pe care l-am cunoscut personal, un om echilibrat, religios, care e chinuie sa ridice nivelul etniei, dar nu prea reuseste, dar de Laudat ca incerca! Si caruia ii cam displaceau show-urile astea tv, dar n-avea incotro, chiar mi-a zis: ce sa le fac, sa ii tai, lasa frate, decat de crime, mai bine sa dea stiri cu nunti tiganesti.
    Apropo de fala, la ei doar cei rasariti sar cu banu, majoritatea tiganilor sunt saraci.
    Si sa nu uitam: tiganii de la noi pana-n vremea lui Cuza erau sclavi, inclusive de-ai bisericii!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura