Alegerile din Duminica orbului din nastere

Unele povesti se scriu singure, iar daca e ceva ce am invatat  despre Dumnezeu si experientele pe care le’am avut in toti anii astia cat am vietuit pe pamant, este ca dincolo de toate Dumnezeu are umor, mult umor! O dovada in plus avem azi, cand ziua unora dintre cele mai importante alegeri din istoria contemporana a picat in „Duminica orbului din nastere”, o sarbatoare crestina a carei descriere suna cam asa:

„Duminica Orbului, Duminica a cincea dupa Pasti, inca poarta un ecou al marelui praznic al Invierii. Orbul din nastere a primit de la Mantuitorul Iisus Hristos nu numai lumina ochilor trupesti, fapt care, fara indoiala, i-a adus o negraita bucurie. El a fost luminat si sufleteste; mintea, inima si vointa lui dovedind o vedere mai inalta decat cea fizica, in fiinta lui vadindu-se, cu anticipare, darurile luminii Invierii.

În conformitate cu această evanghelie, Iisus  a văzut un om orb din naștere. Ucenicii săi l-au întrebat:

               „Învățătorule, cine a păcătuit: acest om sau părinții lui, de s-a născut orb?”

Iisus a răspuns:

„Nici acest om și nici părinții lui nu au păcătuit, ci aceasta s-a întâmplat ca să se arate în el lucrările lui Dumnezeu. Cât timp este zi, eu trebuie să fac lucrările celui care m-a trimis pe mine, pentru că vine noaptea, când nimeni nu poate să lucreze. Cât timp sunt în lume, eu sunt Lumina Lumii.

scrie crestinortodox.ro

Intre timp, la Bruxelles voturile au fost adunate in tomberoane de gunoi

In sectiile amenajate in Parlamentul European voturile au fost colectate in tomberoane de gunoi, probabil si asta tot ca un semn al preturii voturilor date de orbi, de catre „elita” aia de impostori, marionete si putori platite de noi regeste ca sa faca jocurile adevaratilor stapani care le trag sforile. Fie vorba intre noi, daca la alegerile din Rusia am fi vazut asa ceva, probabil ca si azi ar fi fost imaginile derulate in bucla pe televiziuni, dar find vorba despre alegerile din „democratia” UE, nimanui nu i s’a parut nimic anormal anormal, e ok.

Ce optiuni de vot avem

Asadar ca orice orb care se respecta, sa mergem sa votam in consecinta, zic.

10 comentarii la „Alegerile din Duminica orbului din nastere”

 1. Gata, am rezolvat cu votul și tura asta .. e simplu, nu m-am uitat la niciun nume de pe listă – pur și simplu mi-am imaginat mecla slugilor ursulei și a ursulei însăși când plimbam ștampila peste pătrățele, și am țintit acolo unde se încruntau mai tare .. că numărătoarea va fi trucată sau nu, adevărul va fi știut, și avertismentul clar, sper ..

  Răspunde
  • Felicitari tovarase cetatean! Metoda ta este una dupa care ma voi ghida si eu si pentru ca sa nu ma incurc in detalii, pe aceleasi patratele voi merge si mai departe, in linie … dreapta! laugh Intr’un final, oricat ar numara astia pe metoda Pristanda, macar avertismentul ala ramane! victory

   Răspunde
 2. Mda, am votat și eu cu „Ghost Shirt Society”.
  Nu din convingere, fără speranțe doar ca să bag bățul în dantura mecanismelor progresului verde, eco, durabil, sustenabil etc.
  Agentul electoral care m-a ajutat să-mi definesc opțiunea a fost Yuval Noah Harari.

  Răspunde
 3. „…
  Tehnologia Blockchain, implementată de STS, reprezintă o măsură de integritate și transparență a operațiunilor efectuate în sistemele utilizate pe timpul alegerilor. Datele din sistemele informatice pot fi verificate, în timp real, pe site-ul disponibil pentru public https://voting.roaep.ro. ”
  Sursa,https://sts.ro/ro/primele-date-privind-prezenta-la-alegerile-din-9-iunie-2024-vor-fi-publicate-pe-https-prezenta-roaep-ro/
  Ce să vezi, site-ul a fost ținta unui defacement…
  Ceva capturi de screen, https://wormhole.app/MA9Qz#vLFbs8DixvRCcVfw0L69ww .

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura