Ghici, ghicitoarea mea: ce avem in meniu, tovarasi?! Sa fie cumva, ceva ce mancam doar in copilaria noastra mai mult sau mai putin indepartata?
Am facut pofta cuiva, macar din nostalgici? Firar ei ai dracu de pesedisti unde ne’au (re)adus!
Din TOATE cate NIMIC|Blog de opinie si polemica
Ghici, ghicitoarea mea: ce avem in meniu, tovarasi?! Sa fie cumva, ceva ce mancam doar in copilaria noastra mai mult sau mai putin indepartata?
Am facut pofta cuiva, macar din nostalgici? Firar ei ai dracu de pesedisti unde ne’au (re)adus!
Dacă ai fi lucrat ca mine niste zile in abator în timpul armatei, nu mai aveai pofte din astea .. mie mi-au trecut la 18 ani, și am trecut pe țigări și nechezol .. capitalismul mi-a schimbat în bine țigările și cafeaua, deci nu prea am nostalgii
Deci crede’ma ca n’am mai mancat asa ceva de cand eram copil. Stiu ce si cum e facut, am fost si eu pe la productie de gen, n’are rost sa discutam. In rest, nu mamanc asa ceva in mod obisnuit, ultima oara cred ca am mancat acum vreo 5 ani, clasic, pe ziar cu ceapa.
Mezeluri, ce-s alea?! :O
Nu mi-a placut parizerul niciodata…
Nici mie in mod deosebit, da „snitzele de parizer” erau o delicatesa … la noi astia, mai proletari, unde nu prea era loc de „nu’mi place”!
Parizer….mmmm, bun, bun!
Acum daca stai sa analizezi orice salam facut in sistem industrial e de „porc” si cand ai vazut conditiile in care se fac, fie acum 40 de ani, fie azi sub normele UE nu prea-ti mai vine sa mananci, totusi prea multa analiza duce la dileala si … veganism!
Am uitat sa va dau o reteta, asta din studentie, taiam parizeru gros asa la vreo 2 cm si desigur luam din ala de o schioapa, il puneam intr-o tigaie cu ulei si cand incepea sa ridice de margini puneam un ou sau doua, dupa cum incapea, deliciu… la urma bagam si niste lapte prins, cum zice si Stimabilu’, mancam ca bogatii!