Bine ai venit Mos Cretin!

Ok … tragi de trei ori aer in piept si scrii …

Azi era sa fiu lovit de 3 masini ai carora “conducatori” auto care ori cautau bomboanele dintre cracii mangustelor ce ii insoteau, fie injurau la cotoroantele cu erau cu ei, fie se grabeau sa prinda Cracitul de anul trecut. Pe alea doua vaci care nu stiu ce cautau la volanul unei masini le iert … erau oricum inconstiente din start, de aia nu le’am claxonat, nu le’am aratat semnul respectului din varful degetului mijlociu … ci am avut rabdare … pastrand o distanta sigura pana cand au facut ce nu aveau de gand sa faca.

Azi … am sunat la furnizorul de internet/televiziune/voce ca sa aflu de ce nu am primit inca serviciile contractate si semnate de acum o saptamana. Am aflat ca al meu contract inca nici macar nu a fost procesat si ca sa ma lamuresc sa dau o fuga unde am facut contractul sa ne lamurim. Nu era procesat, ca o vaca ce chipurile ar trebui sa isi faca treaba acolo, l’a sarit “ca era aglomerat”.

Azi … din 2 masini nu a mers nici una ca asa e cand gelozia isi face locul. Au mers pana la urma amandoua … dupa ce am negociat cu ele tot setul de injuraturi + inventarea a catorva si mai ales dupa ce le’am promis ca amandoua, fara diferente, vor arde pe malul Jiului in prima zi cand imi mai fut nervii. S’a rezolvat acum … amandoua curvele mecanice merg ca in prima zi dupa ce s’au nascut.

Azi … a fost ziua lui “nu porneste”. Am vandut de am golit magazinul … cativa clienti s’au intros inapoi ca nu le pornesc PC’urile. Culmea au pornit cand le’am atins doar .. normal … alea ale cui ar fi trebuit sa fie erau bicis.

Azi … toata lumea alerga cu ochii rataciti in cer si curgandu’le bale din gura. Toti cautau Oferte, superoferte, megaoferte, unii le’au gasit altii nu! Oricum eu le multumesc la toti! In timpul in care altii cheltuie eu pun deoparte!

Azi … habar nu am cum a fost prin magazine. Eu am cumparat totul in urma cu o saptamana. La promotii i’am lasat pe altii!

Azi … a fost Mos Cretin!  Speram ca maine o sa fie Mos Craciun! Pentru unii Da, pentru altii Nu … depinde cat de cretinit au fost azi!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...