Petrov l’a turnat pe Traian Basescu

Prin decizia de azi a ICCJ, in urma caruia Traian Bascu a fost declarat definitiv ca turnator si colaborator al securitatii, unii ar fi tentati sa spuna ca in sfarsit s’a facut dreptate pentru aia 10 ani de cosmar prin care a trecut Romania sub conducerea acestui sobolan al securitatii, un nenorocit care a sedus prostind o natie intreaga care i’au acordat si legitimat prin votul lor nu mai putin de doua mandate ca Presedinte al Romaniei, o tara care a sacrificat oameni pentru libertatea de scapa de opresiunea Securitatii in 1989, ca 33 de ani mai tarziu sa ajuga doar o vlaguita tara anulata sub ocupatia unui stat esuat.

Petrov l’a turnat pe Traian Basescu

Si cumva au dreptate cei care sunt tentati sa spuna asta, eu pot doar sa spun ca este mult, mult prea putina dreptatea asta ce s’a facut pentru ca desi Traian Basescu, cel turnat acum de Petrov, nu mai este presedintele Romaniei din 2014, in Romania infloreste in continuare mostenirea basismului, blestemul ce  l’a reprezentat si reprezinta pentru natia asta dupa ce a fost infipt ca presedintele ei cu mana americanilor si europenilor care au girat pentru el punand la cale si o splendida „Revolutie Portocalie” pe modelul Euromaidan, a dus la ceea ce astazi este cunoscut ca faurirea coloniei Securistan, iar orice i s’ar intampla acestui securist infect, nu va fi niciodata suficient pentru cat rau a facut natiei asteia prin distrugerea viitorului unor generatii de pana acum, si de acum inainte!

Vade retro satana!

Petrov la turnat pe Traian Basescu
Credit: dantomozei.ro

21 de comentarii la „Petrov l’a turnat pe Traian Basescu”

 1. Sunt un om normal, înțelegător, iertător, cu bun simt, dar fata de Băsescu și Câțu simt o ura pe care nu o pot tine sub control. Ce ți-e și cu chimia asta…

  Răspunde
  • Nu sunt nimic altceva decat creatiile sinistre ale aceluiasi sistem, unsi ai partenerului strategic sa „Salvatori ai Romaniei”, in care multi naivi si’au pus sperantele dupa ce au fost impachetati frumos. In rest, e de inteles ura si sila ta, Citu parca nefiind altceva decat copilul nerecunoscut al lui Basescu, o mizerie securista pestilentiala, cu aceleasi vicii si tupeu mizerabil.

   Răspunde
 2. Să ne fie rușine, ca popor , că ne-am lăsat călăriți de un asemenea specimen 10 ani din viața noastră – de parcă am trăi fiecare 1000 de ani .. și toți bocii, țurcanele, bakonskii și multe alte jeguri, slugile ăstuia .. și kovesi și coldea – slugi de turnător securist.. și să nu uităm de nuland, care ne-a dat peste ochi la referendum ajutată de jegul de la ccr – ăla cu erata.. până nu-i scuipăm în ochi pe toți ăștia care l-au împins și susținut și ne-au mințit ca să-l ajute ( inclusiv numărătorii de voturi de la STS), nu este nicio dreptate.. și ultimul pe listă, aliatul strategic, care acum ne vrea carne de tun, dar a suit in capul nostru și peste viața noastră toate rebuturile umane..

  Răspunde
  • Ba, să le fie ălora de l- au votat și care nici măcar nu s- au limitat la atât, și- au făcut troacă de porci concetățenii cu alte opțiuni în vedere, de atunci a început prigoana, grasul cocoțat pe slab, s- au autoproclamat superiori fizic, moral și intelectual votanților psd etc. N- au avut și n- au rușine, nici azi nu stau în banca lor, pretind și acum să dea tonul și ora exactă, după ce s- au lepădat de mariner, de Udrea ( pentru aceleași motive pentru care alții au ales să nu- i voteze, recunoscându- le practic în al treisprezecelea ceas, deși anterior le- au negat feroce ) ca și cum a fost un mizilic ceea ce au semănat, au luat alte hahalere în brațe, nu se feresc să își exprime nemulțumirea de anticomuniștidoarîncapetelelorseci că toată lumea are drept de vot, adicătelea și „săracii, proștii și știrbii”, care le încurcă lor jocul cu destinele tuturor. Nu am de ce să îmi fie rușine, nu fac parte din clasa ipocriților frustrați și narcisiști bolnavi de putere, oricât de ridicolă și de imaginară s- ar dovedi că este de fapt acea putere la care au tânjit și încă tânjesc și pentru care distrug tot în jurul lor. Mi- aș dori doar ca ei să aibă parte în exclusivitate de alegerile lor. Cu atât mai mult diasporezii care vin, strică și apoi își pun cozile pe spinare ar merita să suporte.

   Răspunde
   • @Cola, sunt de acord cu @Tiana! Sa le fie rusine la toti cei care l’au votat si sustinut, scuipat si injurat prieteni, rude sau pe oricine indraznea sa zica ceva de scursura asta securista, sau sa voteze altceva! Nu l’am votat in viata mea si nu l’as fi votat vreodata nici macar cu pistolul la tampla, am iesit de 4 ori in strada importiva lui unde mi’am luat portia de gaze, am pus umarul la referendum, odata era chiar cat pe acii sa vad pe interior si duba militiei alaturi de site’ul de cultura. Sa imi fie mie rusine, pentru ce? Ca mi’am luat flegme de la superiorii care ani de zile mai tarziu il lingeau in cur pe dulap? Ca mi’am pierdut o afacere la care am muncit 10 ani, dupa zgaltaiala serioasa din 2008? Ca am scris pe aici si unde am putut, sute de articole de protest in tentativa mea de constientizare a natiei asteia care parca din 2004 incoace se afla sub un blestem de care nu vrea sa scape? Nu, mie nu are de ce sa imi fie rusine, sa le fie la toate slugile „desidente” cu harfe de ‘telectuali, la toti deontologii care i’au rumegat cacatul pe la televiziuni, la toti parvenitii care i’au aplaudat si sustinut hahaitul grotesc, la toti aia care l’au votat ori ca raul cel mai mic, ori ca Mesia in vremea in care isi injurau cu „superioritatea” prostului prieteni, rude si batjocureau orice om care avea o alta optiune politica, ori care ar fi ea, sa le fie rusine la toti care ridicau in slavi partenerul strategic si Europa, aia care au girat pe nenorocitul asta ca presedinte 10 ani, ba chiar s’au implicat activ sa il salveze dupa primi 5. Lor sa le fie rusine si eventual sa nu’si puna acum cenunsa in cap si macar in ceasul al 12-lea sa incerce o cura de debasifiare ce azi cuprinde cam tot ce e in viata lor si prin cloaca politica, indiferent de culoare in care azi sunt vopsiti basistii, TOTI fiind mai mult sau mai putin niste copii infecte ale acestui personaj sordid! hi

    Răspunde
    • Pai am tipat și am ieșit, și la ce ne-a folosit ? De asta, când acum se demonstrează oficial că am avut dreptate, trebuie să-i luăm la întrebări pe toți ceilalți complici – nu pe votanți, că votanții lui sunt in mare parte orbi sau prosti..

     Răspunde
     • Ne’am dovedit noua ca am dus cu demnitate tot oprobiul si flegmele primite pana la capat iar azi nu are de ce sa ne fie rusine! In rest, din punctul meu de vedere, e prea tarziu sa mai conteze cu ceva, cancerul ideologiilor strambe si al divizarii s’a raspandit pandemic in societate. Dar poate ca sunt cam pesimist.

     • Trebuie făcut ceea ce faci și tu deja – ori de câte ori una dintre slugi scoate capul în lume, indiferent de motiv, sa fie etichetată conform stării de fapt – sluga de turnător securist .. cât despre licurici, chiar aștept ca lumea să pună din când în când un banner pentru aducerea aminte – ați sprijinit în România un turnător securist , care chipurile a condamnat comunismul.. așa, să se știe..

     • Mulți dintre cei care și- au manifestat superioritatea (despre care istoria ne spune că au simțit- o proprietarii de iobagi și arienii lui Adolf ) au știut. S- au comportat precum o galerie a escrocilor care țepuie lumea cu alba- neagra. Comentariul meu de mai sus îi vizează pe ei, care în mințile lor doar pentru că nu au făcut foamea precum au făcut aceia cărora le- au făcut pocinogul legitimând escroci, sunt convinși că nu și- au furat căciula, că nu au pagube, mărturisc adevărul după ce l- au spoliat de puterea de a mai îndrepta ceva. Vorbim de 2004, când votanții majoritari erau aceia care au cunoscut comunismul, știau perfect și ei că ăla nu avea cum să navigheze fără adeziune… Era la mintea cocoșului, nu a fost nevoie de sentințe, e ridicol…..Din păcate scriu despre ce cunosc. Ăștia dorm liniștiți și azi, n- au apăsări că au pus umărul, dimpotrivă, sunt perseverenți. Câtă vreme câștigă ” ai lor”,n- au remușcări că s- a recurs la minciună și la alte căi ticăloase . „Ce, ai fi vrut să câștige Năstase/ Ponta/Dragnea/Veo? Îți imaginezi cât de rău ne- ar fi fost cu ăia, dacă și cu ăstia ne este rău? „beee Nu îmi spune că nu ai întâlnit niciodată asemenea ” scuze, texte și pretexte”.
      Care ar fi rostul să îi luăm la întrebări pe escroci? Ăia trebuia să fie luați la/ în șuturi… Precum tero care își revendică atentatele, așa și ăștia au simțit nevoia de a se sumeții, vă mai amintiți când Băse ne căina că trebuie să alegem între el și Năstase? Sau când a condamnat comunismul? crazy Și unii l- au considerat spumos. sarcastic
      @Ice, și eu sunt de părere că e cu metastază generalizată, e pură agonie ce se întâmplă acum. Copiii ălora de au contribuit la debandada asta au crescut în minciună și au făcut dinți…Dumnezeu cu mila! sad

     • Partea nasoala e nu doar ca au facut dinti copiii lor, ci ca au si muscat cu ei, mai rau decat au facut infami lor parinti, vezi creatia USR, care a reusit sa promoveze ura de clasa la un nivel la care pana si bolsevicii ar fi invidiosi! S’a lucrat mult la ce vedem azi, 2004 find doar anul in care nomeclaturistii au predat oficial toata puterea securistilor de rit nou, aia acaparati de securitatea marelui licurici dupa ce au iesit de sub tutela securistilor marelui urs, de care toti rad azi, pana cand e posibil sa se trezeasca cu el in ograda. Pana ne lamurim cu ce carambol e in Ucraina suntem pa, ca sa nu zic, Doamne fereste, ca la bevoie vom servi ca si carne de tun.

     • Eu sufăr de un optimism incurabil laugh, precum copilul din bancul cu Moșu’, dacă vom face tai- tai, nu vom fi singuri, îi luăm pe mai mulți după noi. Spun asta pentru că nu ai cum să nu recunoști că toate ” produsele” au aceeași marcă. Faceți o paralelă cu pandemia: peste tot aceleași dume s- au servit, aceleași pietre, aceiași votanți progresiști s- au manifestat la unison, aceleași ongeuri verzi, aceleași elite extrase din tagma clovnilor acreditați de curți au predat dezvoltare personală și educația pentru sănătate …s- au aplicat aceleași metode de „persuasiune” cu mici variațiuni adaptate la reacții, vezi Canada. Acum e faza pe uranieni, la fel! Eficacitate dovedită, vorba aia. pardon La penuria de idei, șanse minime de a da un pronostic greșit. De aici optimismul debordant. :))))
      LE: vizavi de userici sunt convinsă că cel puțin o parte dintre psdiști le- au fost bone, dacă nu chiar părinți, una ar fi duamna Nașa, Găbița…li se văd tot mai bine cozile îmbârligate.

 3. Nu vi se pare ca nutretul cu condamnarea lui Petrov vine la fix inainte de marea adunatura NATO (care ne va baga in cel mai mare rahat, recte vom fi trimisi carne de tun sa ne luam la tranta cu rusii) tocmai ca sa avem ce rumega cand smenarii mondiali ne fac pe dupe blocuri? diablo

  Răspunde
  • Sa fiu sincer, mie mi’se cam rupe de ce decid aia pentru ca orice ar decide nu e decat ceva ce e doar iminent sa se intample … pe mine ma intereseaza mai mult asta cu Petrov ca poate unii pricep macar acum de ce or ajunge inclusiv carne de tun american la nevoie.

   Răspunde
  • Nu mai avem parte de fericite și naive năzăriri, e pe față, ne luăm doza zilnică de știri de la televiziunile libere și oficiale.

   Răspunde
 4. Care- i faza cu zvonurile ” de pe surse”? Ce e cu jocul ăsta de glezne? Care îi este scopul? Ce e așa mare chestie să se spună dacă este sau nu este internat?
  Citind editorialul domnului Nistorescu, dau peste un comentariu scris de Ionut111: ” Da, eram absolut convins că Băse a turnat la secu….” ” Nu aveai cum să ieși din țară altfel….”. Și l- a votat, ole! beee ” Fiinca nu era o alta alternativa viabila” ( nu comentez exprimarea paralelă cu limba română ori lipsa diacriticelor, aș fi după chipul și asemănarea culților care vânau Dăncile pentru a demonstra că- s proaste, și eu le comit, dar nu sunt ipocrită ) .
  Qed. Știau, v- am spus că știau. Să mă scutească de scuza cu lipsa unei ” alte aternative viabile”! Alternativa era să se țină departe de troacă, dacă ar fi avut conștiință și tot sunt ei cu gurile pline de… pretenții până la refuz de la alții.
  https://www.cotidianul.ro/securistul-basescu-la-decontul-final/

  Răspunde
   • pardon
    Și Ionut111 scrie negru pe alb că nu îi pare rău că l- a votat. O altă categorie este cea a celor care l- au criticat și nu l- au votat și care mărturisesc admirație vizavi de măiestria golănismelor respectivului sau îi reproșează că nu le- a folosit în favoarea binelui țării. sarcastic E și în printul postat de tine o astfel de creatură.

    Răspunde
 5. ” …drept pentru care reușesc să fiu z(!!! )globiu!” laugh
  deci mă țin de poante și azi sunt Mircea (a)cel ” Bătrân atât de simplu, după vorbă, după port”. pardon Să îl ia Manole la teatru, că uite ce bine joacă! ” Nu cred că am de ce ( să demisioneze din PE ) pentru că eu am fost ales cu anunțul CNSASului făcut, deci nu a fost un lucru pe care cei care m- au ales l- au aflat după alegere …” pardon

  https://youtube.com/watch?v=kRI2ucXhOQ4.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura