Cum se formeaza un uragan

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

8 Responses

 1. SoboLAN says:

  Un alt aspect interesant e motivul si felul in care uraganele isi primesc numele: https://www.youtube.com/watch?v=T66WVhW12lw

 2. ice4you® says:

  Nu stiam toate detaliile astea, insa ce am remarcat e ca cele mai distructive au nume de muieri. laugh

 3. SoboLAN says:

  Da, pentru ca exista o forma de sexism inconstienta care ii face pe oameni sa subestimeze uraganele cu nume feminine. Prin urmare neglijeaza mai mult masurile de protectie in aceste cazuri, consecinta interesanta fiind ca uraganele cu nume feminine fac in medie de 2 ori mai multe victime.

  Detalii aici: https://www.youtube.com/watch?v=npHijNaRbEY

 4. cola says:

  Da ? Io credeam că au nume de muieri fiindcă te lasă în curul gol, ca după divorț.. pardon, ăla era un banc de fapt.. cu background științific sau nu.. altceva e de interes .. după cât timp va urma o țeapă financiară deghizată in criză, având în vedere pagubele suferite de sărmanii bogați cu iahturi și viloace in Caraibe și Florida ?

 5. Vasile says:

  Cola a zis una tare de tot, la ce gaura au americanii sigur pun de o criza globala, eu ma pregateam sa zic ca dupa sezoane cu uragane de genul asta in Atlantic, Europa e bantuita in anul urmator de ploi, cresteri de debite, inundatii…. treaba de abia incepe si va fi tot tacamul, istoria se repeta, trebuie doar sa ne amintim de perioada 2005 – 2006, uragane record, Katrina, etc…. care a dus la pagube imense, criza care nu a avut nici o legatura cu asta intamplator, apoi perioada 2007 – 2010, inundatii in toata Europa, la noi a fost jalea de pe lume… fereasca D-zeu!

 6. radu says:

  Stai sa vina uraganul nea Jose peste ei si vedem ce mai urmeaza….

 7. Vasile says:

  Ce sa mai urmeze Radule, Golful Mexic e paralizat, platforme, transport… pretul petrolului creste deja, bucurii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.