Alimentarea tensiunilor etnice din Romania – cine are interes?

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

6 Responses

 1. Malin says:

  Problema pleaca de la legi si aplicarea lor. Pe aici individul ala care generase tot scandalul respectiv, ca si multi altii care sunt porniti ca sa faca chestii dinastea, impreuna cu aia care scriu pe Facebook sau mai stiu eu unde ca le doresc ungurilor si altor natii “numai de bine” erau de mult in parnaie pentru ca exista legi si ele se aplica.
  De curand unul care a injurat niste musulmani in metroul din Madrid si a fost filmat cu telefonul mobil a ajuns pentru vreo 48 de ore la parnaie, iar acum e anchetat sub o forma de arest la domiciliu.

 2. ice4you® says:

  Sunt de acord cu tine! Orice asemenea manifestari trebuie tratate cu 0 toleranta din punctul meu de vedere pentru a evita orice conflict sau acumularea unor tensiuni! De ani si ani de zile, isi fac de cap prin zonele alea diferite factiuni extremiste pe care nu ii trage absolut nimeni, niciodata la raspundere in ciuda faptului ca incalca flagrant multe din legile pe care le avem asa cum or fi ele. Nimeni, dar absolut nimeni nu a facut nimic pana azi, in afara ca l’au bagat pe unul la parnaie pentru ceva tentativa de terorism … de parca altceva mai bun de atat nu ar fi gasit daca ar fi vrut, individul avand multe bube negre.

  In fine, asa cum am scris si in articol, trebuie facut ceva si trebuie facut urgent, desi eu sunt convins ca cineva are interes sa nu se faca.

 3. Vasile says:

  Chestiile astea se fac discret, nu la tv-u… salti extremisti si-i duci in delta la taiat stuf…. pardon la pescuit cu hodorogul

 4. Intrigat says:

  Hmm…pe mine m-ar interesa de pildă câtă pârnaie ar primi un musulman care-ar înjura niște creștini în metroul din Madrid. Aud că unul de-al nostru și-a făcut cruce când a trecut pe lângă o biserică iar doi arabi din spate i-au urat de bine, tare și clar. O fi filmat careva? Și dacă da, ce legi s-or fi aplicat? Just askin’…

 5. ice4you® says:

  Prin Europa din zilele noastre, daca esti alb, crestin si mai ales heterosexual, s’ar putea sa nu iti fie prea bine! In rest, sa fiu sincer, si pe mine ma arde curiozitatea ce or fi patit aia prin superba Spanie. Poate ne lamureste Malin daca o da pe aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.