Tudorele, fa blatul!

Azi e ziua aia, mult asteptata zi in care Tudorel zicea (iara) ca o sa faca ceva. Nu e clar ce ar trebui sa faca, nici ce o sa faca, cum nu e clar nici circul ultimelor ani in care un rahat de functionar numit al statului pare mai batut in cuiele unui scaun de parca el e insusi statul, si este din momentul in care nimic nu mai conteaza si misca in tara asta decat el si stalinista lui putere hranita cu nesat de la pieptul Republicii Mafiote Securistan pe care acum o vor toti, cu functionarul in frunte.

Trecand peste sila, de aici incolo voi specula spunand ca dupa parerea mea, daca Tudorel va face ceva pana la urma, va dau in scris de pe acum ca eu sunt convins ca va fi un blat, taraganarile ultimelor luni (desi ar fi avut xXx motive perfect valabile sa ceara revocarea daca asta s’ar fi vrut cu adevarat) fiind defapt timpul necesar negocierilor in care si’au tot aratat matza unii la altii, ca arme fiind folosite pe deoparte dosarele si catusele, iar pe partea ailalta presa si inregistrarile.

Cum e blatul?

Foarte simplu: pentru ca treaba sa fie bagat sub pres inainte sa se prinda prostii ce au mers la urne de meschina remiza, nea Rudotel va cere revocarea lui Kovesi, votanti vor bate din palme admirativ de genul:

Da, s’a facut dreptate! Lulutza la brutarie! bravo 

De aici incolo, revocarea va merge inspre Iohannis care o va respinge. Rezistentii vor bate din palme:

Da, presedintele nostru nu ne lasa la greu!  diablo 

In timpul asta intra in scena fecioara justitiei care dupa ce va executa vizibil ceva slugi din DNA ce sa satisfaca pofta de sange a prostimii, va astepta ofrandele negociate din partea coalitiei ce vor trebui sa bage la abatorul DNA niste vite de pe la ei din partid, ceva nume cu rezonanta la presa, lucru ce dealtfel il banuiesc deja toti cacanarii cu dosare de unde si fierberea din PSD, mai ales ca nimeni nu stie in afara de jucatorul Dragnea si probabil Tariceanu, cine a cazul la zar! Treaba asta va duce la un razboi anuntat deja in PSD prin martie, in care Dragnea va trece la executii in masa a ce a mai ramas din opozanti atat pe linie de partid cat si cu discretul ajutor al fecioarei justitiei a celor mai incapatanati.

Asadar, in sfarsit au cazut intelegerile din „Sufrageria lui Oprea”, iar de aici inainte intra in vigoare alea din „Sufrageria lui Iohannis”.

Cine are de castigat, cine de pierdut:

De castigat? Au toti sufrageristii implicati. Coalitia va reusi sa isi pastreze voturile aratand cu degetul inspre Iohannis; Iohannis isi va conserva voturile si va reveni pe val pentru al doilea mandat, pentru ca, nu’i asa, el este luptatorul luminii care a invins #ciumarosie; fecioara justitiei isi pastreaza scaunul si va avea material rulant la abator care sa ii mentina aura de justitiara; Dragnea scapa de dosare si opozantii incomozi; Rudotel isi pastreaza scaunul de ministru al justitiei pe motiv ca el … a facut tot ce a putut, neaparat si constitutional.

De pierdut? Noi fratilor! Indiferent de care baricada suntem in razboiul asta care nu e al nostru si orice optiuni politice am avea, azi vom asista la instaurarea oficiala a Noi suntem statul – versiunea 2.0 care va fi mai feroce si mai abject decat ce am trait pana acum, cu aroma de radicalizare si extremism politic si de strada cum n’am mai avut, sub atenta obladuire a colonistilor.

We are ALL fucked! Cam asta’i …

Mi’a scapat ceva sau speculez aiurea in tranvai?

10 comentarii la „Tudorele, fa blatul!”

  1. Eu zic ca nu ai scapat, ca or sa vina sa te ia, dar asta e, nu le poti avea pe toate in viata beach rofl drinks
    Da, e posibil sa ai dreptate, dar eu o sa fiu abogado del diablo si zic ca o sa ii ceara revocarea si nea ficusache o aproba, ca doar asa poate elimina un potential rival si sa puna la DNA sa vina sa va ia una procorore obedient , supus…lui, iar PSD nu ii va pune deloc probleme la realegere….

    Răspunde
  2. Ba Radule, e valabila si speculatia ta, dar stii care e problema cu astia noi ce ii pui in asemenea functii ce le dau puterea?! Nu stii frate cu cine ai de’a face si patesti dracului ce a patit Dragnea de doua ori pana acum! laugh Asa, sti cum e vorba aia … rau cu rau, da mai rau fara rau … de ce sa o zbori pe Lulutza cand o stii ca e fata jucatoare si se tine atat de scaun cat si de intelegeri? O dai la pace cu ea frate, o stii, e d’a noastra … iar de paradit, de ce ai paradi’o cand ea isi doreste pana una, alta dacat un alt mandat la DNA pe care EI pot sa i’l ofere?! Pai nu mai bine fac ei cumva sa fie bine, ca sa nu fie rau?

    Da’ce’am facut ma nene, maaaa??? … cine mama dracului sa isi mai bata capul cu o loaza ca mine si pentru ce? Daca eu is beleaua lor si s’ar impiedica de unul mine, sunt chiar penibili. drinks

    Răspunde
  3. Nu stiu ce are lumea asta cu Madam Laura K, nu pot sa inteleg, cica e diabolica, domnilor pai daca era credeti ca mai misca unu in front, sa fim seriosi, alea’s porecle de procurori?! Lasa frate sa termine mandatul, sa stim treaba descurcata, apoi pe cine sa puna in locu’ ei, eu zic sa se faca alegeri good

    Răspunde
  4. Coreea de Nord este direcția, politică cel puțin .. miști in front, tunurile (la propriu) pe tine.. cred că suntem subiectul unui experiment bolnav – un uriaș lagăr de muncă, spre bunăstarea capitalului global .. sunt convins că suntem și cobaii diverselor forme de alimentație și medicație … Mișto este că unora din lagăr le place și vor și mai multă tortură …

    Răspunde
  5. Uitandu’ma la unicul partid la care se pune din greu umarul a fi format si la Mesia care urmeaza sa se nasca in curand la cultul caruia se lucreaza din greu, teama imi e ca macar partial ai dreptate. Dupa ce am trecut prin toate experimentele posibile, nu vad de ce dracu nu am mai fi unul?!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura