Dac Fest 2019 – Magura Uroiului “Sub Semnul Lupului”

Dac Fest 2019 – Magura Uroiului “Sub Semnul Lupului” a ajuns la editia a X-cea, de la an la an fiind din ce in ce mai bine organizat si spectaculos, pe langa grupurile de reenactori din tară, la editia Dac Fest din acest an au participa mai multe asociaţii din Italia, Bulgaria, Ungaria si Rusia.

Nu aveam cum sa ratez un asemenea moment mai ales pentru ocazia de a prinde niste cadre foto misto, asa ca m’am urcat in masina din dotare si am pornit inspre polele Magurii Uroiului unde spre suprinderea mea, anul asta a ajuns destul de multa lume curioasa de acest festival care din nou spre bucuria mea evolueaza tot mai mult de la an la an, spectacolele oferite fiind tot mai inspirate si bine puse la punct de organizatorii festivalului, Terra Dacica Aeterna, niste baieti talentati pe care i’am tot urmatit peste tot prin tara pe unde organizeaza asemenea spectacole.

Au fost de toate, de la un ritual de nunta dacica cu dansurile antice de rigoare, pana la un bachet roman cu dansurile antice de rigoare, lupte de gladiatori, targ de sclavi si celebrele batalii intre daci si romani.

Personal mi s-a parut faina toata treaba si se vede o evolutie de la an la an si pe la noi in genul asta de spectacole care aduna la un loc atat trupe care apar prin tara cat si strainatate precum si tot mai multi gura casa cum am fost si eu pe acolo.

Din toata treaba bineinteles ca cei mai bucurosi au fost copii care au savurat din plin cam tot ce s’a intamplat pe acolo dar mai ales luptele de gladiatori.

 

Mai multe fotografii la o rezolutie mai mare o sa pun in timp aici, n’JOY! smile

 

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...