De pasti nu se ciocanesc numai ouale …


Daca in seara de inviere sunt pline bisericile … in ziua de pasti sunt pline spitalele!

Evenimentele sunt diverse … unii ajung la spital din vina “trupului domnului” cu vreo toxinfectie alimentara sau indigestie; altii ajung din vina “sangelui domnului” in exces ca l’au baut pentru trup dar au uitat de minte; altii “ciocaniti/crucificati” de rude cu pumni/picioare/bate … iar cei mai ghinionisti ajung aia cu indigestie, beti si batuti.

Bineinteles ca nu scapa nici masinile … unii dorindu’si cu staruinta sa le ciocaneasca ca pe oua … de unde rezulta ca in ziua de pasti tot orasul arata ca dupa o lupta crancena data de cei cu cele mai tari oua in raport cu mintea putina si prea mult “sangele domnului” in sistem.

No Hristos a inviat … si ii multumesc ca am supravietuit si acestor zile de Pasti fara a fi vreo victima colaterala.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...