Din categoria „circula pe net fratee” …

Astazi episodul: „Logica unei … femei”

Intr-un oras din Franta, pe un afis cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria :

„În vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena ?”

Se spune ca o femeie tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza, a raspuns la întrebarea de publicitate în acesti termeni :

„Draga domnilor:
Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala foarte activa, ramân gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza. Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti.
Se joaca si inoata, cutereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia , marea Barens sau recifii de corali din Polinezia. Balenele cânta foarte bine si chiar inregistreaza CD-uri.
Sunt impresionante si, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea.

Sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problema serioasa de personalitate: „femeie sau peste?”.Nu au viata sexuala, pentru ca-i omoara pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste.Pentru mine este clar, doresc sa fiu o BALENA.

Cu timpul câstigam în greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului.

Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte.
De astazi, când o sa ma uit la fundul curul meu în oglinda, o sa ma gândesc : – Dumnezeule, ce inteligenta sunt …

Pentru inscrieri la fitnes doritoarele sunt rugate sa lase un mesaj in sectiunea comentarii. Vor fi contactate in cel mai scurt timp de un antrenor specializat intr’o noua tehnica ce combina masajul intern cu gimnastica la orizontala.

Primele 10 candidate beneficiaza de sedinte gratuite!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura