Oficial a venit primavara

Primavara la munte


Desi prin calendare teoretic ar fi primavara de ceva vreme afara nu prea s’a vazut. Treptat insa … a ajuns cumva si pe la noi si parca mi s’a schimbat si tonusul. In aer miroase a noi destinatii la capatul unor sute de kilometri de asfalt negru ce se vor aduna la zestrea celor cateva sute de mii. Nu am apucat sa imi fac niste planuri concrete prins cu niste planuri a caror finalitate incep sa o zaresc … dar este un timp pentru toate.

Pana una alta … incep sa redescopar placerea unei beri reci baute in tihna mangaiat de razele blande ale unui soare de primavara ce prevesteste parca vremurile bune ce sunt pe cale sa vina.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

6 Responses

 1. Yamasha says:

  hehe, mai tre sa vina un pic de caldura ca sa bem multaaaaaaa bere laugh
  pana atunci, vreme numai buna de facut poze laugh

 2. ice4you® says:

  Ca bine zici! laugh

 3. SoboLAN says:

  Nu dai vara asta prin Cluj ? laugh

 4. ice4you® says:

  Ca tot ma bate gandul sa mai ajung odata la Salina din Turda si prin Cheile Turzii … este de la foarte posibil in sus sa ajung si in Cluj! laugh

 5. SoboLAN says:

  Perfect… daca o sa vii si o sa ai chef de o bere, sa ma anunti smile .

 6. ice4you® says:

  Ramane stabilit! 😉