Dor de “impinge tava”

Va aduceti aminte de vremurile cand nu existau fast’food, nici Mac’Donalds nici KFK nici Pizza’hot singurele locuri unde puteai sa mananci ceva, fiind vechile cantine comuniste cu autoservire, cunoscute sub numele de “impinge tava”? Ei bine … mi s’a facut dor sa mananc ceva dintr’un asemenea loc si din greseala, am descoperit ca mai exista asa ceva … de unde am ales astazi sa mananc ceva la pranz (desi m’am cam lasat de multa vreme de sportul asta) … varza calita cu pui pane … un deliciu laugh

Pofta buna si voua! 😉

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

4 Responses

 1. Danuta says:

  Uuuuuuuuuuuu
  😛

 2. demon says:

  Te invit la masa! 😉 Sa sti ca a fost tare buna! smile Poftica buna si tie!

 3. Danuta says:

  Eu sunt la dieta..:P
  Dar sunt convinsa ca a fost delicioasa..!Ce discutie elevata avem si noi..vezi sa nu te injure careva, din cei “saraci”, ca tu te delectezi cu festinuri pe “foamea asta”..!

 4. demon says:

  Dieta spui tu? Hmmm … la mine se pare ca face parte din viata de zi cu zi, da nu ca vreau neaparat laugh

  In rest … ce vina avem noi ca altii striga ca le e foame? Oare nu mai bine ar face ceva concret pentru ei insasi decat sa astepte sa faca mereu altii, obisnuiti sa faca mereu altii ceva pentru ei?!

  😛