Food Matters – un documentar controversat

“Fie ca mâncarea să vă fie medicament şi medicamentul să vă fie mâncare” – Hippocrate.

Acesta este ideea dupa care se invarte tema documentarului in discutie si sincer sa fiu, acest concept, demult uitat, este si cauza numeroaselor boli de care se plange omul modern, incepand de la oboseala cronica pana la cancerul ce a devenit la fel de comun ca si raceala!

Industria farmaceutica este cea care produce sume astronomice din vanzarea medicamentelor pentru orice! Avem in medicament pentru orice … care de multe ori se dovedeste la fel de eficient ca si apa sfintita sau o frectie la piciorul de lemn. Partea proasta este ca toate rahaturile astea au creat o adevarat manie … mai ales in randul celor in varsta, care ajung de isi cheltuie intreaga pensie lunara, pe o punga cu medicamente, iar cand le iau, iau cate un pumn de medicamente odata.

Vazand acest documentar, mi’am adus instantaneu aminte, despre cum arata un meniu de la Mac dupa 4 luni de zile

Daca doriti sa vedeti intreg documentarul, intr’o calitate buna si subtitrat, accesati acest link, ce apartine unui site afiliat. n’joy!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. danette says:

    Interesant site-ul . Faina si utila recomandare …multumesc !
    ps: acum urmaresc documentarul laugh

  2. ice4you says:

    Sa iti fie de placut si folos! 😉