Lamborghini Estoque – poezie pe patru roti


In vremuri in care, toata lumea asta se aliniaza unor standarde ale comertului globalizat, mizand pe ceia ce s’a vandut deja bine pentru a copia apoi un succes, Lamborghini nu se dezminte deloc si nici dezice de istoria unei marci la bazele careia a stat ambitia si orgoliul, de a perfectiona ceva, imperfect dar impus ca perfectiune.

Estoque, este prima tentativa de a crea un sedan sport al celor de la Lamborghini, care nu se doreste doar un simplu sedan de acest gen ci perfectiunea unuia! Adevarul este ca le’a reusit din plin, masina ce au proiectat’o nu este doar o masina ci o poezie pe patru roti ce cu siguranta va fi multa vreme de aici inainte un model de inspiratie pentru multi alti producatori de automobile, care acum probabil ca stau jos si iau notite de la cum se fabrica o masina ce se impune prin eleganta si rafinament al detaliilor. Pentru ca este totusi un Lamborghinii, acest model nu se dezice nici de la calitatile spotrive deosebite ce iau nastere dintr’un superb motor V10 ce dezvolta 560CP.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...