Nimic nu dispare, totul se transforma …

Motivul pentru care nici in ziua de azi nu am vreun device a carui utilizare te obliga sa folosesti tehnologia cu butoane tactile este acela ca nu am putut renunta la nevoia de a simti ceia ce ating cu varful degetelor. Un banal ecran senzitiv a carui atingere este doar o repetitie a aceleiasi senzatii nu a reusit sa ma determine sa renunt la clasicele butoane fie ca era vorba de un telefon inteligent fie ca de un alt device. Faptul ca vremea butoanelor clasice a apus … era evident si pentru mine … insa eu unul nu am putut vedea o evolutie in pipairea unora virtuale. Intre timp … se pare ca nu doar eu am resimtit aceasta nevoie si nu doar eu mi’am dat seama de ea, mai jos puteti vedea o adevarata evolutie la care cu siguranta ca se vor putea adapta foarte usor atat cei care prefera butoanele clasice cat si cei care s’au obisnuit deja cu ecranele senzitive …

Practic avem de a face cu un ecran inteligent cu butoane in relief ce au si functie rectractila …

Din punctul meu de vedere este compromisul perfect si se pare ca incepand cu 2013 vor aparea primele device’uri ce vor incorpora acesta nou tehnologie cu adevarat revolutionara.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...