Nunta muta by Horatiu Malaele

Nunta muta, este filmul in care marele actor Horatiu Malaele, debuteaza ca si regizor de film si o face intr-un fel de’a dreptul genial. Filmul a carui cuvant inainte incepe cu “… si intunericul a venit de la Rasarit” … este o tragi-comedie care pune in scena nume mari ale scenei romanesti dupa un scenariu si o regie de exceptie!

Nu este un film cu efecte speciale deosebite si nici unul despre povesti conspirative ale guvernului si extraterestrii … este doar un film cu o poveste trista care insa iti provoaca momente bune de ras, un ras al unui popor care a stiut sa faca mereu haz din necaz chiar si atunci cand nu avea nici un motiv sa rada.

Nota mea: 11/10!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...