Politia Romana (re)inventeaza radarul „invizibil”

Va aduceti aminte de stirile de acum cativa ani cand Politia Romana isi reinoia aparatura radar cu unele invizibile de pe celebrele MCV’uri? Ei bine, probabil ca intre timp alea au devenit vizibile (erau laugh ) si atunci au zis ca e momentul sa reinventeze altele care defapt au fost cumparate tot cam atunci, dar tinute pana acum in dulap ca nu erau omologate.

Din nou titluri de o schioapa, din nou stiri bomba despre Politia Romana care a reinventat invizibilitatea la radare, dar in esenta avem de a face cu niste banale radare LTI 20-20 TruCAM la care diferenta dintre cele de pe MCV’uri nu este reprezentata de vreo invizibilitate ci de faptul ca in loc de unde radio folosesc pentru detectie laserul … si cam atat.

In ciuda povestilor care va sunt vandute prin ziare sau TV, aceste radare sunt performante ce e drept, insa pot sa fie atat bruiate cat si detectate la fel ca toate restul …


Prin acest post nu vreau sa incurajez pe nimeni sa faca ceva, mai ales ca bruierea este una ilegala, insa pentru a il detecta tot ce ai nevoie este un detector de radar cat de cat performant in genul celor de aici (costa cam cat o amenda laugh ) care va garantez ca va reusi sa invinga orice invizibilitate inventata de Politia Romana! Tot ce trebuie sa stiti insa este ca detectia laser este mai rapida decat cea cu unde radio ceia ce va da un timp mai scurt de reactie in cazul in care dati peste domn’Semaca ascuns cu el prin boscheti!

Pe final ramane doar sa va recomand sa circulati pe cat posibil cu viteza legala pentru ca detectorul ala va poate scapa cel mult de o amenda insa in nici un caz de suferinta sau chiar moarte!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura