As avea ce scrie, da’ …

Cand dracu?

Ziua trag tare profitand de orice oportunitate, seara incerc sa ma linistesc si sa gasesc ragaz de o bere iar noaptea incerc sa dorm. Nu’i vorba ca nu as putea sau ca nu mi’as permite sa mai reduc motoarele … da’ nu ma lasa sufletul si nici mentalitatea asta tampa ca fara munca nu ies bani desi de multe ori ii vad pe unii ca au bani cel putin la fel ca mine, fara a face mai nimic.

Eu inca nu am gasit reteta asta … o declar nula!

La voi cum e? Tot munca, tot munca sau ati gasit reteta secreta?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

7 Responses

 1. Xtall says:

  smile tot în căutarea sfântului graal, chiar vorbeam cu un prieten, ce as vrea sa ajung și eu odată sa-mi pot permite sa refuz sa fac ceva dacă nu vreau, sau n-am chef, sa aleg eu ce vreau sa fac.

 2. ice4you® says:

  Xtall – in viata asta a mea zbuciumata si datorita unui spirit ce uneori evadeaza dincolo de rigori, norme si cutume … am avut momente de astea in care mi’am permis sa refuz si ce parea de nerefuzat pe motiv ca pur si simplu nu aveam chef, iar de felul meu fac numai ce vreau ca altfel nu ai cu cine cu nebunul … dar … tot in firea mea sta si nebunia asta cu “tragem sa muncim, sa facem sa fie bine ca sa nu fie rau” si atunci fac si ce trebuie … iar cel mai interesant este cand se ciocnesc cele doua si iasa scantei iar eu sunt la mijloc intre “mine si mine” . In rest da … tot in cautarea “sfantului Graal” … care nici macar nu stu inca ce ar insemna pentru mine, dar de cautat clar il caut … laugh

 3. Radu says:

  as vrea sa vorbesc cu God, sa faca ziua mai lunga, atunci o sa am timp sa fac tot ce imi propun…

 4. Marius says:

  Greu… greu… cu timpul.

 5. FrateleMaiMic says:

  FrateleMaiMic a găsit unul din secrete, desigur că e un pic târziu să îl pui în aplicare..dar când e fratele lânga tine cred ca nu mai trebuie să faci nimic..decât să bem o bere de Crocodiliiii..

 6. ice4you® says:

  Facem sa fie bine ca sa nu fie rau! laugh

 7. the_sniper says:

  Eh…munca si iar munca…nu prea imi permit sa fac sau sa nu fac ce vreau,asa k tre’ sa trag ca sa supravietuiesc.It’s life for ya.