Udrea inca mai poate

Numaratul bilelor de ieri pentru punerea sub acuzare si arestarea lui Udrea, a seamanat cu numaratul oualelor lui Nastase de acum cativa ani.

Desi toata lumea o dadea terminata pe Nuti, ei bine, intaia blonda a tarii (Burghiule oricat ai bate centura tot o zdreanta second-hand ramai) da inca o reprezentatie care ii lasa fara replica pe colegii hoti din parlament.

Ca sa fac un rezumat pentru cei care nu au avut rabdare sa o asculte, Nuti nu le’a mai transmis prin semne cu mana la nas sau pe ocolite nimic, ci le’a spus cu subiect si predicat ca daca permit sa o salte din nou baietii cu ochii albastrii pentru acest dosar cu infractiuni in energie, va turna procurorilor tot ce are de turmat atat despre furatul si manevrele din energie ale baietii destepti cat mai ales despre cum sta treaba cu banii negrii de prin campaniile electorale. In rest a fost un discurs avertisment pe modelul “Sistemul te ridica, sistemul te omoara”. De aici incolo … baietii au gandit manevra cu patru urne ca sa nu se puna rau nici cu Udrea dar nici cu procurorii incercand sa impace cumva atat capra ca si varza in timpul in care se pisau pe toti noi restul.

Mai vreti oare vreo demonstratie a mizeriei care colcaie in parlamentul ala?! Cat dracu o sa le mai permitem sa isi bata joc de noi pe fata fara a mere sa ii luam in furci si topoare ca in vremurile bune?

‘tule muma lor sa le ‘ut!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

  1. Marius says:

    Udrea ca udrea, dar Basescu?! Reinvie…

  2. ice4you® says:

    … pe spatele lui Udrea ca tot prin ea le transmite baietilor ca e bine sa stea cuminti, madama fiind acum un soi de cal troian in parlamentul ala corupt si murdar.

  3. the_sniper says:

    *grabs popcorn* Let the show begin laugh