Din nastrusniciile tovarasei Alina Gorghiu “Pauker”

“Viitorul prim-ministru al României va avea sânge liberal. Vreau să cred că vom face în aşa fel încât să-i convingem de români să dea o lecţie usturătoare stângii ca în 2014. (…) Este important să credem că au trecut vremurile în care România se poate lăuda că acceptă un prim-ministru condamnat definitiv. Vă asigur că, atâta vreme cât la Cotroceni există un preşedinte pe care îl cheamă Klaus Iohannis, niciodată Dragnea nu va fi premierul României”

A spus tovarasa Gorghiu, la Liga Aleşilor Locali ai PNL.

Pai bine tovarasa … daaa cu domnul presedinte, de ale carui buci nu va mai puteti desprinde buzele, care este condamnat definitiv in instanta ca escroc care a facut fals, uz de fals si obtinut foloase necuvenite … cum ramane?!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

7 Responses

 1. cola says:

  de urata nu-i frumoasa, da-i desteapta proasta a draku’ .. descriere comprehensiva a madamei .. cu cat sunt mai tampiti, cu atat sunt mai flamanzi si lacomi .. si cand ma gandesc ca am crezut ca nu exista idioti mai mari decat activistii pcr si nici securisti mai ticalosi decat securistii ceausisti .. iote ca ma mai insel si eu, rar si .. fundamental ..

 2. Radu says:

  Tanti asta are un adevarat talent la..penali; sa dadu in barci cu B Olteanu, ii tinu de sase lui Tariceanu, acum se tine scai de Ioha….bai frate, nu ar fi cazul s-o exorcizati acolo la partiduletul vostru?!!
  Pe de alta parte nu pot sa nu remark ca hienele au reinceput sa se sfasie pe ciosvarta alegerilor, urmeaza finala in decembrie, sange pe pereti!!!

 3. Malin says:

  Da aia bruneta in costum de asistenta cine-i?

 4. ice4you® says:

  Maline nu stiu, da o luam cu noi pe insula aia sa aiba grija de gaini. laugh

 5. Malin says:

  Io sper ca stie macar sa numere ouale.

 6. Vasile says:

  “… cum ramane?!” laugh Ai nostri sunt cei mai frumosi si cei mai destepti!!

 7. ice4you® says:

  Tot inainteeee la urne voinicii mei!