Sasul sase case pierde una in instanta

foto: turnulsfatului.ro

Sasul cel bun si cinstit pierde una dintre cele sase case pe care instanta socoteste ca si’a cam insusit’o intr’un mod fraudulos anulandu’i contractul de vanzare-cumparare!

”Admite în parte acţiunea civilă formulată de reclamanţii Oargă Ana, Oargă Ioan şi Antonescu Elisabeta în contradictoriu cu pârâţii Johannis Carmen Georgeta, Johanis Klaus Werner, Lăzurcă Georgeta , Baştea Ioan decedat, moştenitor fiind Baştea Rodica şi Statul Român prin Municipiul Sibiu prin Primar. Admite cererea de intervenţie formulată de intervenientul Marinescu Marius Albin în interesul reclamanţilor .Constată nulitatea absolută a contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 924/01.06.1999 de BNP Bucșă Radu Gabriel, încheiat între pârâţii Baştea Ioan – decedat, moştenitor fiind Baştea Rodica, în calitate de vânzător, şi Johannis Carmen Georgeta şi Johannis Klaus Werner, în calitate de cumpărători”

Pe cand ceva manifestatii in Piata Universitatii care sa ii ceara demisia unui escroc dovedit in instanta?!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

5 Responses

 1. Dobre Petronel says:

  Din ce văd eu s-au cam terminat bâlciurile de pe la proteste. Se mai aude ceva?

 2. Razvan says:

  Mai ramane cinci case, sa vedem cum ajunge. Ajunge in strada sau nu

 3. ice4you® says:

  Deocamdata e cazat pe la Cotroceni, sa vedem. laugh

 4. Redoo says:

  Paguba’n ciuperci….nemtii, au pierdut doua razboie mondiale si tot le e mai bine decat noua. Asa ca, sa nu-l plangem pe Lurch.

 1. 01/16/2018

  […] … daaa cu domnul presedinte, de ale carui buci nu va mai puteti desprinde buzele, care este condamnat definitiv in instanta ca escroc care a facut fals, uz de fals si obtinut foloase necuvenite … cum […]