Ramas bun, Ionut!

Vestea mortii lui Ionut a lovit fulgerator, avea doar 42 de ani si dadea tuturor din pasiunea lui pentru fotografie. Ionut mai avea insa o pasiune, una pe care o impartasea tuturor si aia era setea lui pentru libertate si dreptul la opinie, pe care si’l manifesta si apara ori de cate ori era nevoie si o facea fara sa stea pe ganduri, inteligenta nativa si educatia de care beneficiase, facandu’l oricand un redutabil partener de dezbatere pentru oricine.

El a fost Ionut, unii il stiau ca si ONIX, altii  KARMA, din nefericire tanar find cu siguranta ca nu era pregatit de moartea cu care era dator la fel ca noi toti, dar desi nu a apucat sa se bucure prea mult de viata, a murit la fel de LIBER, cum a si trait!

Dumnezeu sa te ierte si odihneasca in pace, Ionut … asta ti’a fost SOARTA!

14 comentarii la „Ramas bun, Ionut!”

 1. Karma este experienta, experienta creează memorie, memoria creeaza imaginatie si dorinta, iar dorinta creează din nou Karma….

  Răspunde
 2. Intru aici in pauza mea de SM, ca sa mai citesc ce ai mai postat, si iată ce văd! Incredibil! Nu era o persoană cu care intetractionam des, iar cand o făceam era de cele mai multe ori in contradictoriu. Nu eram din ,,bula” lui, dar l-am simtit deschis la dialog si nu m-a jignit niciodată. Suntem oameni inainte de toate ṣi plecarea unuia,inca tânăr, dintre noi, doare. Chiar sunt tristă, iar, pentru necunoscutii pe care i-am cunoscut doar in social media. Să se odihnească in pace! Foarte trist!

  Răspunde
  • Era un om cu ideile lui pe care si’le exprima liber si care puteau sa placa sau nu, dar mereu, chiar si in discutiile in contradictoriu, nu uita de bunul simt. Da, atat ca l’am cunoscut, a fost un om decent si cu bun simt. Dincolo de asta, ramane tristetea mortii unui om tanar care ar fi avut toata viata inainte. Dumnezu sa’l odihneasca.

   Răspunde
  • Bunica mea avea o vorba: „toti ducem o cruce, dar nu toti o punem la poarta”. Probabil ca asa a fost si cu crucea lui, pe care a ales sa si’o duca cu demnitate, atat cat i’a fost dat. Din pacate da, infarct.

   Răspunde
 3. Nu am cuvinte…Nu cred ca vreodata m-a intristat atat de mult moartea unui om pe care nu l-am intalnit niciodata. Inteligent, solidar, ura nedreptatile si nu avea frica sa le expuna. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa aibe grija de sufletul lui minunat si tanar

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura