Revolutia bunului simt – Legea antimanelisti

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

3 Responses

 1. Victor says:

  la capitolul asta mi-ai adus aminte de ce-mi povestea un amic manelist. imi spunea ca daca vroia sa vada daca prietenul lui de la etajul de deasupra este acasa dadea manelele la maxim. daca ala ii raspundea la fel atunci se ducea sa-l viziteze smile)
  daca iti mai spun si ca amicul respectiv acum e politist intrebarea care imi vine in minte e:”cine o sa aplice eventuala lege data?”
  imagineaza-ti scena. se duce politaiul hotarat sa-l amendeze pe manelist si asta ii raspunde:
  – hai sefu’ nu ma amenda ca e ziua mea. uite aici 10 euro pentru benzina si na si o bere ca oi fi obosit de la atata munca…o stii pe aia noua a lu’ Salam?
  …mai ales ca acum le-a redus si mai mult lefurile. smile)

 2. ice4you says:

  Victore, la militieni, predilectia pentru manele ar trebui asa fie una din cerintele din fisa postului! laugh Nu generalizez ca nu e frumos, insa in mare parte, cum muzica asta se adreseaza mai mult sau mai putin, celor ce provin din paturilor sociale ce candva erau la marginea societatii (muzica de mahala, da macar de ar fi si de aia) iar astazi faptul ca acei oameni ocupa niste posturi nu iti garanteaza ca ar avea si ce cauta acolo, originile si genetica iesind mereu la suprafata ca paduchele din frunte! In concluzie, nu ma astept ca militienii sa ma inteleaga in cazul dat (nici nu este necesar) ci doar sa execute si sa faca ce au de facut, ca odata data legea aia, or sa aiba de tras cu mine, pentru ca eu nu ma numar printre cei ce nu ii duce mintea si mai cred inca in mitul militianului de altadata. Odata ce am temei legal si il chem pe nenea militian sa faca ordine si nu face, am grija sa ii iau numele, gradul, numarul de legitimatie si se alege cu o reclamatie de toata frumusetea pentru ca nu si’a facut datoria de serviciu, iar daca daca el crede ca leafa lui chiar si redusa, este mai rea decat aia 10EU am grija sa fie asa … bininteles ca avand grija sa ii spun asta si a ii da sa aleaga sa nu zica dupa aia ca nu a stiut! ;) Daca toti ar gandi ca mine si ar face la fel, alta ar fi treaba, de unde deducem ca … avem si noi un rol important dincolo de ce pot face altii! smile

  Toate bune si multam de conversatie! ;)

 3. Ramona says:

  Aici in USA ca si in UK, pentru a putea face o petrecere acasa pe langa acordul vecinilor trebuie sa ti seama de o gramada de reguli, de aceia toti prefera ca sa tina petreceri in spatii special amenajate sau restaurante. Legile sunt foarte aspre si clare iar aplicarea lor se face fara a tine cont de nimic in rest. Ma bucura sa vad ca si in tara treptat se dau aceste legi ce sper sa fie respectate ca altfel nu cred ca vreodata se isi va aduce cineva aminte de bunul simt.
  Ramona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.