Stiti povestea lu’Frankenstein?

Radu Tudor a facut o afirmatie. Cu pretuire o reproduc:

„Afirmatiile Elenei Udrea pot fi reale pe fondul unei nesimtiri fara margini, unui tupeu imens pe care protejata lui Basescu il are. Sistemul pe care il acuza ea este cel pe care l-a creat Traian Basescu, un personaj sinistru, cu viziuni staliniste. Toate acuzele privind politica politica si statul de tip totalitar revin in exclusivitate lui Basescu, pe lange cei mentionati de Udrea. Toti sunt pe locul doi dupa iubitul ei protector.

Acesti 10 ani mizerabili din viata politica romaneasca au facut posibila aparitia unor astfel de manifestari securistice. Daca Elena Udrea are dreptate in ce spune, atunci e un autodenunt. Recunoasterea crimei nu o absolva de raspundere.

Sunteti toti vinovati, de la Basescu in jos, de mizeria incredibila in care este acum Romania din punct de vedere institutional in cei 10 ani care abia s-au incheiat. „

Personal, sunt si eu de acord. Sinistru si sinistra nu au aparut din neant. Ceva baze au existat, cam din 96 de pe vremea Conventiei.Iar Sinistrul, lumea uita, e in politica dinainte de 89. La Revolutie era  … Atentie, drepti, basistii mei!  director general al Inspectoratului pentru Navigație Civilă în cadrul Ministerului Transporturilor, în cabinetul Dăscălescu, funcție pe care a îndeplinit-o până la Revoluția din 22 decembrie 1989, adica Demnitar Comunist, membru PCR, esalonul 2 sau 3.Si, probabil, securist infiltrat in Partid, ca erau cu ghiotura.Si biografia tatalui este foarte interesanta……

Se pare insa ca sistemul, precum Frankenstein, se intoarce contra creatorilor sai. Si a jegosilor lor lingai si slujbasi. Adamescu e capul de lista, urmeaza si altii. Care nu s-au prins ca macazul s-a schimbat sau care n-au sarit la timp de pe Biruinta.

SHIT Happens, boys, and Life is a Bitch!

 

 

 

Un comentariu la „Stiti povestea lu’Frankenstein?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura