Teatrul Bulandra ofera GRATUIT spectacole de teatru in regim live streaming

Cred ca viitorul ne’a luat pe multi dintre noi pe sus zilele astea, in ciuda nebunie cauzate de #COVID19, pe langa noi se intampla tot soiul de lucruri care mai de care mai interesante, asa cum scriam pe aici, viitorul, cu bune cu rele, fiind deja aici.

Daca pana acum am scris despre lucruri mai mult sau mai putin gri si daca nu v’ati prins deja din titlul, atunci vestea buna este ca Teatrul Bulandra din Bucuresti ofera GRATUIT in aceasta perioada pe pagina lor de facebook, spectacole in regim live streaming:

Asadar, desi nu acelasi lucru cu bucuria unui spectacol de teatru intr’o sala dedicata, initiativa Teatrului Bulandra de a veni aproape de spectatorii de teatru saraciti in aceasta perioada de aceasta alternativa faina de a iti petrece timpul liber, este mai mult decat laudabila si le multumesc pe aceasta cale! smile

Spectacolele vor fi transmise aici si vor putea fi vizionate doar in regim live, nu vor ramane ca inregistrari ce pot fi urmarite si ulterior! Asadar, incercati sa nu intarziati! smile

Vizionare placuta!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...