TELEDON „Români Impreunã”, pentru sprijinul medicilor in lupta cu COVID19

Pe parcursul zilei de astazi, Fundatia „Mereu aproape” organizeaza un TELEDON cu privire la strangerea de fonduri pentru sprijinul medicilor care sunt in prima linie a luptei cu COVID19, banii stransi urmand a fi directionati catre spitalele din Romania care au nevoie de echipamente de protectie si echipamente medicale pentru a lupta cu epidemia care urmeaza sa atinga luna viitoare varful pandemic.

Scopul teledonului „Români Impreunã” este să ofere cât mai multe stații ATI și/sau ventilatoare Spitalelor de Boli Infecțioase, Spitalelor Județene și Municipale, Secțiilor Neonatologie ATI.

O stație ATI înseamnă: injectomate și perfuzomate, monitor de funcții vitale pentru terapie intensivă, sistem de încălzire pacient, pat de terapie intensivă, ventilator mecanic de medie și/sau înaltă performanță, laringoscop.

Pentru a putea ajuta cât mai multe spitale, românii pot dona Fundației Mereu Aproape cu cardul, prin transfer bancar în conturile:

  • RO86BTRL000AJUTEU8848RON și RO32BTRL000AJUTEU8848EUR (Swift BTRLRO22) deschise la Banca Transilvania.

De asemenea, se poate dona cu cardul online sau Paypal pe site-ul www.ajuteu.ro sau printr-un SMS de 2 Euro la numărul 8848.

Donati si voi cat puteti, probabil ca este cel mai important moment de solidaritate a natiei asteia din ultimi 30 de ani! Pana la acest moment s’au strans ~1,5 miloane de EURO, insa trebuie mult mai mult de atat pentru perioada critica care urmeaza, dar si viitor, costul unui singur pat ATI complet dotat este de ~70.000EU!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura