Back to Nokia

Ca tot ziceam eu ca mi s’a cam luat de smartfioane’le moderne care nu au mai niciodata baterie cand ai nevoie, sunt mari si urate plus ca iti mananca si foarte mult timp … mai de voie mai de nevoie m’am intors la N81, un smartfion mai vechi, dar la care uiti macar sa ii incarci bateria. Motivul pentru care m’am intors cel putin temporar la N81 este ca LG’ul l’am scapat accidental intr’o galeata cu apa … defapt a fost o faza extrem de ciudata in ce priveste modul in care a ajuns acolo, pentru ca nu am o explicatie logica … dar nu mai conteaza acum. L’am scos din apa la vreo 10 minute (vreme in care am cautat dupa el laugh ) l’am suflat cu jet de aer .. l’am aspirat … cam inutil … pana la urma m’am dus la un prieten care are service GSM, l’a desfacut, curatat bla bla … a pornit … dar pana o sa iasa toata apa de pe unde o mai avea, merge cam cum vrea el. laugh

Sincer … nu ii duc lipsa … si nici dorul … daca se usuca si e in buna regula cred ca pana la urma o sa il vand si raman la batranul meu Nokia de care abia acum imi dau seama cat de dor mi’a fost.

Voi ati avut vreo aventura de genul scapat telefon in apa? laugh

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Radu says:

    Da, am scapat primul meu tel cu camera in lacul Vidraru. Iti dai seama cand vor sapa arheologii peste n ani ce descoperire epocala va fi?!! laugh
    Bineinteles ca nu am avut cum sa il recuperez, acolo lacul cred ca are lejer peste 50 m…

  2. VASI le R says:

    Şi pe mine mă bătea gândul să-mi iau aşa ceva, însă eu nu prea vorbesc la telefon.

    Offtopic: Apreciez că ai renunţat la Jetpack Comments. Dacă ai prea multe comentariile spam, contactează-mă şi-ţi scriu trei rânduri care (dacă le pui în .htaccess) opresc comentariile trimise direct către wp-comments-post.php din alte părţi.