Mi s’a cam luat de smartfioan

Au trecut aproape doi ani de cand m’am desteptat si eu cu un telefon smartfion. Dupa doi ani inca nu pricep la ce e buna dracia asta. In afara de cateva aplicatii utile gen Scanner (pe care am folosit’o de cateva ori sa trimit niste documente) si Viber (cu care primesc sau trimit una alta) rand pe rand aplicatiile importante au zburat din telefonul meu sau am uitat sa le mai folosesc pentru ca nu mai sunt deloc funny. Daca stau bine sa ma gandesc nici macar Viber nu mai am instalat ca a crapat dupa ultimul update si mi’a fost lene sa o iau de la capat.

Pe langa asta, acum cateva zile vegetand prin piscina mi’au sarit pe telefon cativa stropi de apa … m’am trezit cu el ca face ce vrea, adica … chiar facea ce vrea, deschide ferestre, facea poze de capul lui (vreo 200 la ce o vrut el pana sa ma prind ca o luat’o razna) etc. … si’a revenit dupa ce i’am scos bateria si l’am lasat pana dimineata … pe cuvantul meu ca au fost cativa stropi si nu l’am scapat pe fundul piscinei unde sa si stea o vreme pana sa imi dau seama pe unde e cum am patit cu N81 care a doua zi era ca nou dupa ce am scos cred ca si ceva broastele din el.

Ma trage ata inapoi … pe N81 ala aveam cam tot ce am pe asta (in afara de camera care e jalnica) era mult mai mic si putea fi folosit la nevoie chiar si ca arma alba daca te supara vreun baiat si nu pridideai altfel. Momentan am o cartela de Digi prin el … l’am mai folosit din cand in cand pe reteaua asta … da parca m’ar tenta sa ma scap de balaria asta de smartfion si sa ma intorc la un telefon adevarat de care sa uit cand a fost ultima oara incarcat sau sa nu imi mai bat capul pe unde l’am lasat pana a doua zi pentru ca oricum nu s’ar fi aplecat nimeni dupa el daca il gasea pe jos. laugh

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

  1. 07/17/2017

    […] tot ziceam eu ca mi s’a cam luat de smartfioane’le moderne care nu au mai niciodata baterie cand ai […]