Niste reduceri de taxe sunt masuri populiste? Luati d’aici …

Fierbere mare cu noul cod fiscal, domnul Mugurel Isarescu nu mai pridideste sa il atace pe unde il prinde desi toti restul economistilor il contrazic. Buzile politice gen PDNL il ataca dupa ce l’au votat, herr president il ataca intre doua vizite si o vacanta; fetebucistii il ataca desi habar nu au despre nimic … toti prevad o apocalipsa nationala fara a argumenta mai nimic.

Bun … trecand peste asta … ce ziceti voi de decizia italienilor de a da 600EU/luna de pomana timp de doi ani pentru toti aia care nu se ajung cu banii?! Decizia se pare ca asta urmeaza sa se puna in curand in aplicare in Italia, de acest ajutor putand beneficiind inclusiv emigrantii care trebuie doar sa dovedeasca faptul ca sunt in cautarea unui loc de munca si sa participe la niste cursuri de calificare.

Mai ziceati de populism pe la noi?! De asta ce mai ziceti, mai ales ca Italia are un deficit urias ce a atins in 2014 3% din PIB, datoriile publice fiind uriase (locul 3 in UE cu 1843 miliarde de euro) si rostogolite de la un an la altul de guvernele ce se preced la putere?! La ei de ce se poate si la noi nu?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura