Sintetizata pentru cei ce nu au nevoie de continut suna cam asa …
„Dacă pălinca se bea cu ştampărul, ţuica se bea cu paharul!”
Diferenta:
tuica buna: 30-45 grade acoolice
palinca buna: 50-60 grade acoolice
Celor care le plac doar introducerile le spun STOP!
Pentru cei care apreciaza continutul imi fac mea culpa si recunosc faptul ca eu sunt cel care bea palinca!
Si sa fiu sincer … din experienta (ca doar teoria bate practica) am aflat ca este o stiinta intreaga care te invata in timp ca daca ti’e rau a doua zi … nu ai baut destul (cum trebuie) … iar daca imi ceri a doua zi inca un pahar … te trimit acasa ca inca nu ai invatat notiunea de ştampăr!
Si iote asa … maine mai imbat inca 10 fraieri care vor sa imi demonstreze un concept masculin cretin:
„Duc la bautura!”
Apa plata am baut si eu. Lapte de mama la fel! Nu e mandrie ca duci la bautura … ideea este ca dupa ce iti ia mintile sa nu fie nevoie a doua zi sa iti ceri scuze! 😉
Concluzie: Un palincar te invata arta de a fi prima oara om.
Concluzie 2: Uneori un vicios te poate invata ce altii nu au curajul sa recunoasca!
N-am inteles nimic… poate pentru ca nu beau nici una din cele 2 bauturi…
Pai cred ca ai prins exact esenta!
Tuica de prune = 52 de grade
nu beau de niciunele. Lasa ca traiesc bine si asa.
Nu’i nici un bai, iti doresc sa traiesti bine si asa!
Daca nu te bucuri cand si cand de oarece vicii, ce’ti mai ramane?!
O tuica buna se bea din pahare mici, ţoiuri si cum zice ICE… cu rabdare