Teoria bautorului de palinca vs a celui de tuica


Sintetizata pentru cei ce nu au nevoie de continut suna cam asa …

„Dacă pălinca se bea cu ştampărul, ţuica se bea cu paharul!”

Diferenta:

tuica buna: 30-45 grade acoolice
palinca buna: 50-60 grade acoolice

Celor care le plac doar introducerile le spun STOP!

Pentru cei care apreciaza continutul imi fac mea culpa si recunosc faptul ca eu sunt cel care bea palinca!

Si sa fiu sincer … din experienta (ca doar teoria bate practica) am aflat ca este o stiinta intreaga care te invata in timp ca daca ti’e rau a doua zi … nu ai baut destul (cum trebuie) … iar daca imi ceri a doua zi inca un pahar … te trimit acasa ca inca nu ai invatat notiunea de ştampăr! laugh

Si iote asa … maine mai imbat inca 10 fraieri care vor sa imi demonstreze un concept masculin cretin:

„Duc la bautura!”

Apa plata am baut si eu. Lapte de mama la fel! Nu e mandrie ca duci la bautura … ideea este ca dupa ce iti ia mintile sa nu fie nevoie a doua zi sa iti ceri scuze! 😉

Concluzie: Un palincar te invata arta de a fi prima oara om.

Concluzie 2: Uneori un vicios te poate invata ce altii nu au curajul sa recunoasca!

6 comentarii la „Teoria bautorului de palinca vs a celui de tuica”

  1. Daca nu te bucuri cand si cand de oarece vicii, ce’ti mai ramane?!
    O tuica buna se bea din pahare mici, ţoiuri si cum zice ICE… cu rabdare laugh

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura