Un artist complet – Horatiu Malaele

Ca tot a venit azi vorba de valori vs non’valori, unul dintre cei mai mari si completi artisti in viata, pe care inca ii mai are acest popor este Horatiu Malaele, de care imi e dor sa il vad in vreo piesa de teatru sau macar pe vreo pagina de ziar, invitat pe la vreo emisiune, find consacrat consacrat atat ca actor, cat si regizor, caricaturist, scenarist. Pentru ca nimeni nu’si mai bate capul cu arta si cultura in tara asta, noroc cu YouTube si unii oameni care mai “pierd” vremea pe la spectacolele acestui “anonim”, fiul lui, Bogdan Malaele, find un talent la fel de discret.

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Victor says:

    ai dreptate, n-am ce comenta smile

    …desi trebuie sa comentez ca altfel n-as mai fi eu. :)) cand am facut comentariul anterior ma gandeam la generatia tanara, la oameni de cultura care vin din spate. adica oamenii nascuti si formati dupa revolutie, de noua oranduire a lucrurilor.
    Horatiu Malaele este intr-adevar un urias om de cultura, nu exista cuvinte care sa-l poata descrie. smile