Ungaria conservatoare arata degetul mijlociu marxism progresismului european

Victoria FIDESZ si a lui Viktor Orban in Ungaria e ceea ce putem socoti un miracol politic in actualul context, marxism progresismul european primind o crancena lovitura istorica intr’un context foarte complicat cauzat de carambolul din Ucraina, Viktor Orban fiind unul lider UE care s’a opus mai mult sau mai putin fatis sanctiunilor Rusiei, Ungaria fiind dependenta de gazul rusesc, acestia beneficiind si de un contract de achizitie a gazelor rusesti foarte avantajos si de care vor in continuare sa beneficieze in ciuda curentului european care s’a pus cuminte la coada gazului american.

Ungaria conservatoare arata degetul mijlociu marxism progresismului european

Scorul zdrobitoar obtinut de FIDESZ’ului lui Viktor Orban poate fi considerata un miracol politic impotriva intregi opozitii unite in acest demers deoarece in ultimul an in Ungaria a fost pusa in miscare o infernala masinarie de propaganda ce noua ne este foarte bine cunoscuta ca #rezist din epoca Dragnea, o masinarie care a implicat finantarea opozitiei cu uriase fonduri de campanie electorala, acestia miluind la greu atat mainstream-media cat si social-media din Ungaria, miza fiind una uriasa, respectiv rasturnarea acestui bastion al conservatorismului nationalist, aceasta miza crescand odata cu sustinerea discreta pe care Ungaria o are fata de Rusia lui Putin, in campania electorala din Ungaria fiind aruncat inclusiv „starul mondial” Zelenski care a criticat foarte dur regimul lui Orban in speranta ca acest lucru ii va ademeni pe unguri sa voteze cu opozitia marxist progresista sustinta atat de Bruxelles cat si de USA, prin tentaculele lui Soros.

Ce poate reprezenta aceasta victorie a conservatorilor nationalisti din Ungaria pentru restul Europei

Desi aparent este o victorie statala, ce a reusit Viktor Orban in Ungaria poate reprezenta „benzina” necesara suveranistilor din alte state unde aceste curente exista deja si care la randul lor se afla in prag de alegeri, curajul opozitiei lui Orban de a se opune intregii Europe si victoria obtinuta acum de FIDESZ impotriva tuturor, putand fi folosita pentru ca si alte state tot mai greu incercate de sanctiunile cu efect de bumerang aplicate Rusiei sa iasa inainte, Macron fiind direct vizat dupa ce a inceput sa fie tot mai penibil in insistentele lui de a se afirma ca lider european in fata lui Putin care a mancat iepurasul cu bronz cu tot, iar toate eforturile lui Macron de a parea cel mai puternic lider european, au esuat lamentabil.

Ungaria conservatoare arata degetul mijlociu marxism progresismului european
Ungaria conservatoare arata degetul mijlociu marxism progresismului european

3 comentarii la „Ungaria conservatoare arata degetul mijlociu marxism progresismului european”

  • Stai asa ca m’ai pus pe ganduri, cercetez sa fiu sigur si eventual editez. Mersi!

   Update: da, asa e, avand 10001 taburi deschise, nu m’am uitat la data … da, s’a tinut insa au facut si acolo aceiasi manevra ca si la noi si nu au validat referendumul din fix aceleasi motive. Am editat, mersi!

   Răspunde
 1. Tratatul de pace între Rusia și Ucraina/Europa se va semna la Budapesta .. Romania, în NATO sau nu, nu va găzdui niciun picior de soldat străin pe teritoriu .. parte a înțelegerii care sa prevină prăbușirea totală economică a Germaniei și altor țări vestice, va fi relocarea manufacturii energofage in Ungaria, Romania, Bulgaria , care vor primi în continuare energie de la ruși, într-un soi de troc care implică și garanții de securitate.. nu văd altă ieșire alta decât distrugerea totală a continentului.. dar ăsta e ceea ce cred eu..

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura