Recunoasterea meritelor

Se spune ca niciodata nu este prea tarziu … iar eu am completat spunand ca niciodata sa nu te astepti la vreo rasplata daca faci ceva din suflet pentru ca aceasta va veni mai devreme sau mai tarziu … daca o meriti.

Acum cateva zile am primit un email prin care eram invitat sa iau parte la lansarea cartii „Monografia Judetului Hunedoara” compusa din 3 volume, la care si’au adus contributia benevola nu mai putin de 70 de autori (texte, documente vechi, fotografie, donatii) precum si o „armata” de oameni din echipa tehnica care s’a ocupat efectiv de plamadirea unei adevarate capodopere.

Lansarea acestei monografii s’a facut la data de 29.01.2013 in incinta Muzeului de Arta DEVA, unde au luat cuvantul mai multe personalitati ale judetului si au fost inmanate diplome de excelenta pentru toti cei 70 de autori care au participat la scrierea ei.

„În conţinutul lucrării se înmănunchiază nu doar munca celor aproximativ 70 de persoane, ci şi munca cercetătorilor, care zeci de ani au scos la iveală fapte şi lucruri despre judeţul Hunedoara”
Profesor universitar, doctor în istorie, Vasile Ionaş.

„Este cea mai frumoasă monografie care s-a scris în România şi pe care să o ştiu, ca editor. Nu cunosc niciun judeţ care să fi creat o astfel de lucrare”
Scriitoarea Paulina Popa, fondatoarea editurii Emia, care a publicat cele trei volume.

Fericirea face ca si eu sa ma numar printre cei 70 de autori iar ca rasplata din partea judetului meu am primit o diploma de excelenta precum si cele 3 volume ale lucrarii ce au fost tiparite intr’o editie limitata.

Monografia Judetului Hunedoara

Diploma de excelenta

Multumesc pe aceasta cale Biblioteci Judeteana Hunedoara-Deva „Ovid Densuşianu” in special domnului Mihai Stoicovici cu care am colaborat in mod direct, precum si tuturor celor care au facut posibil ca aceasta superba monografie sa prinda contur!

De asemenea ii felicit sincer pe toti „colegii” smile care au fost premiati alaturi de mine pentru ca au luat parte la acest proiect!

Stiri in presa:
TVT89
Glasul HD
Stiri din vest
ziare.com
Citynews Cluj
ReplicaHD.ro

6 comentarii la „Recunoasterea meritelor”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura