Caruselul buturugilor mici #dragneademisia

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. cola says:

  Da’ cu napalm au încercat ? Nu zic trotil, că mă acuză statul de drept de genocid, ca pe Sârbu , fostul mahăr al Escai.. de la atâta securism, s-a dilit o țară întreagă.. Afganistan curat – talibani avem, puciuri avem, unchiu’ sam e și el cu trupe .. lipsesc culturile de mac .. poate am fi mai veseli un pic laugh

 2. Intrigat says:

  Păăi, dacă stau să mă gândesc, Ciolannis ar putea fi cheia afacerii, pentru simplul motiv că pe Artoo-Detoo (aşa îi zice ziaristul Patrick Andre de Hillerin, dar cred că jigneşte bietul roboțel) îl doare la bască de tot şi toate, în afară de o chestie: să-şi ia alți 5 ani de zaiafeturi pe banii iobagilor. Ei bine, dacă-n 2019 va fi la guvernare o.struțo-cămilă formată din noul UNPR, USR, PNL, UDMR în frunte c-un Cioloş că Grindi e de unică folosință, Klaus e raus. O fi văzut şi el că-n materie de guvernare, securiştii reuşesc performanța de a fi mai proşti ca politicienii. laugh Chiar mi-ar place să piardă PSD-ul guvernarea ca să scăpăm de cyborg în 2019. Dacă ne-ajută Dumnezeu, poate scăpăm şi de juntă.

 3. Razvan says:

  Pai si Dragnea ce face acum, mi-i aduce la guvernare din nou pe curvele alea de bozgori de care nu mai scapam? Cat nu i-a bagat nimeni in seama au tacut chitic si o vorba nu au scos. Acum iar o sa o dea cu autonomia si iar o sa le creasca tupeul….

 4. Intrigat says:

  Unde dracu’ găsesc ăştia securişti atât de cretini ca individul ăsta Jianu? Credeam că Mucuşor e crema prostiei, da’ individul ăsta îl bate la coor!

 5. ice4you® says:

  Tot la napalm ajungem! Zicea bine Cola laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *