Concluzia protestelor de ieri: o basina ieftina trasa cu larg concurs international|Updated

Desi au ales o piata mult mai mica decat traditionala Piata a Victoriei si cu ajutorul presei securiste au facut pe dracu in patru sa dea greutate prin volum protestelor inclusiv folosindu’se de tehnici de fotografie/filmare „la firul ierbii” cum e cea de mai sus, intr’un final totul nu a fost decat un fiasco ce s’a sfarsit ca o basina trasa in sunet de vuvuzele a catorva mii de fanatici, care nu reprezinta nici cat o ceapa degerata din optiunile de vot.

sursa: twitter.com/balarii

Ce a fost diferit?

Implicarea directa a presei internationala la raspandirea de fake news cu larg concurs, printre cei mai reprezentativi fiind Euronews al carui reporter trimis il vedeti la jos la un ceai cald cu niste personaje bine cunoscute ca paraziti sociali, asa zisii activisti civici ai departamentului „Proteste Spontane” ce isi iau banii stand la caldurica de unde coordoneaza clonele din strada…

sursa: twitter.com/euronewsreport

Printre alte balarii, ce a transmis baiatul asta? Ia sa vedem …

Prima stire la ceas de seara, in care nu stiu cum dracu a facut el numaratoarea aia, dar in mod cert ar face’o invidioasa pana si pe celebra Anastase! laugh Dupa ce l’am acuzat de fake news incercand sa explic ca in piata aia nu incap mai mult de 10- 20.000 de oameni nici daca se tin in brate si probabil fiind luat la maciuci si de altii, dupa vreo ora … a incercat cumva sa o dreaga …

Lasand’o ca in tren. laugh

In ce ma priveste, de data asta nu am mai stat pasiv si am incercat pe unde s’a putut sa limitez din mizeriile regurgitate mai ales in presa internationala pe retelele de socializare oficiale, exemplul de mai sus fiind doar unul. Bineinteles ca nu am fost scutit de valul de postaci dedicati, dar si aici am remarcat o scadere masiva in numarul lor fata de alte dati, deh, se vede si aici criza financiara prin care trec ONG’urile! laugh

Ar mai fi ele de spus, dar ma opresc aici pentru ca sunt sigur ca multi dintre voi sunt fie plictisiti, fie scarbiti, fie mai putin interesati inspre deloc de subiect. Ce am vrut doar sa punctez este concluzia din titlu, interesul meu fiind doar sa masor ce a mai ramas din #rezistenta armata a clonelor si mai ales cei din spatele lor.

S’a fasait prieteni. Treceti peste.

P.S. Felicitarii Jandarmeriei Romane care s’a comportant exemplar si si’a facut datoria fara a provoca inutil si a creea in felul asta martiri de carton!

Update: un articol excelent de sinteza semnat Bogdan Tiberiu Iacob@corectnews.com, care intareste mai detaliat ce am scris eu pana aici:

Mitingul disperării tefeliste: Câți au fost, câți mai rămân

5 comentarii la „Concluzia protestelor de ieri: o basina ieftina trasa cu larg concurs international|Updated”

  1. Acum, că au reușit tfl-istii să o lase gravidă pe udrea, mai au de protestat până le gravidesc pe macovei și kovesi și gata, se pot retrage în tomberoanele din care au ieșit.. sau cazărmile, după caz ..

    Răspunde
  2. Am mai spus, o repet, palinca e de vina, dusmanul nr 1 al oftalmologiei, leac garantat, dubleaza vederea sau, in caz de consum generos, se ajunge la intrebarea clasica: tu cati vezi? Pe care rand, hac?
    Sau poate ii cloneaza….

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura