Inna, imnul, gazonul …

Ce au in comun toate aceste 3 elemente? Pentru cine s’a uitat la meciul Romania – Franta, raspunsul este destul de usor, pentru cine nu s’a uitat le’am oferit mai inainte un indiciu. Amu sa le luam pe rand …

Va rog sa o luati pe Inna de pe mine! Nu, nu sunt calare pe ea la propriu si nici ea pe mine, dar sunt satul de personaj pana peste capul urechilor! O felicit ca a facut o caruta de bani cu niste piese de 2 lei din punct de vedere muzical; o felicit ca desi are vocea aia stridenta de iti sparge timpanele a reusit sa isi castige fani; o felicit ca o cred multi frumoasa … dar pe mine de ce ma chinuie toate ziarele cu ea? Pentru cei cu o cultura muzicala inspre mediu, Inna nu este decat un fas la moda … despre care in maxim 2 ani de acum inainte nu se va mai auzi nimic cum nu s’a mai auzit nici de pupaza din tei ce trimitea iesemesuri. Deci sa o lasam acolo unde ii e locul … sa o asculte cui ii place … dar pe mine va rog sa ma scutiti sa dau peste ea, aproape la fiecare 2 stiri.

Imnul: mare rupere mare, mare fierbere mare … a dat patriotismul in romani. Nu stiu de ce l’au adus pe inorogul ala de Marcel Pavel sa cante imnul (ca de la frumoasa lui incoace mai apare din cand in cand ca bagator de seama prin emisiuni culinare) dar na … mare rahat cu perje ca a schimbat el pe acolo 2 versuri. Nici dracu nu s’a prins in afara de unii si ieri toata ziua a fost subiect de dezbatere. S’au inflamat toti de’ai lui Moromote, desi daca ii pui acum sa cante primele 2 strofe, pot sa fac pariu ca nu le stiu 90% dintre ei. Ce atata cacat inca nu am inteles si de unde pana unde atata patriotism, dar na … iaca asa mai abatem atentia de la dezastru in care se afla tara asta. Fie vorba intre noi, avem un imn naspa.

Gazonul: firar al dracu sa fie cu samanta ierbii lui cu tot. In viata mea nu am crezut, ca o iarba poate sa umfle atatea pipote. Ma … daca era vorba de o anume iarba … aia verde de acasa … parca mai intelegeam, da pana la urma ce atata zanzanie … de parca nu am fi obisnuiti ca la romani in general toate se fac cu curul si nimic niciodata nu este dus pana la capat asa cum trebuie. Avem asta cred ca in genetica, deci nu trebuie sa ne mai mire nimic si daca gazonul ala ar fi cea mai mare problema la toate burtile goale care se dau de timpul mortii, la ceas de tragedie nationala, atunci ii multumesc lui Dumnezeu ca traiesc intr’o tara in care de restul ma doare in cur!

V’as mai vorbi acum putin si despre salvatorul Beeeecali, dar mai bine va las sa dormiti linistiti la gandul ca va vegheste!

3 comentarii la „Inna, imnul, gazonul …”

  1. dupa ceva vreme in sfarsit pot spune ca iti dau intru totul dreptate. laugh

    cat despre popularitatea Inei in afara…eu cred ca aplicam vorba aia ca aducem lumea la nivelul nostru de prostie si ii batem prin experienta. :))

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura