Panarama politichianista revine: circoteca & Dorel – Back in business

Dorel de Bucuresti, alias ENEL, strica bunatate de taiere de panglica negasindu-si cablurile de curent. Pe aceasta cale rugam Muzeul de Istorie sa puna umarul sa detaseze o echipa de arheologi, poate gasesc si cablurile Enel, si wireless lu’ciobanu Bucur si de ce nu, antena parabolica a lui Burebista.

Astazi telenovela lui Valcov zis Gurlitt von Alutus, continua. Ieri don Darius a predate cu manuta lui inca 47 de tablouri si a incercat sa bata cuba cu ai lu’Codruta dar…a fost trimis sa plimbe ursu’ ca rugineste lantul. Azi are din nou liber la bratari otelite. Bineinteles a venit pe jos, ca data trecuta a built bunatate de Skoda Superb in gardul DNA. Dupa ce ca nu a declarant bolidul pe numele lui, desi e clar ca ziua a cui este masina, mai risca sa il ia astia si pentru distrugere. Penal pana la capat! Dar finut, dom’le, nu caltabosi, nu capre, mare om, in penitenciar va fi bun sa faca educatie aleasa colegilor.

De c@c@t s-a facut Raresica de la (I)RealitateaTV(C). Cum o apara el pe Lavinia Sandru, vai de capul ei. Maica Teresa de Dej nu altceva. Si azi ce avem? O denunta fina ca erau mana in mana la jecmanit Slatina. Vai ce socata vei fi Lavinio. Eleno, ai loc fa la tine in celula?

 

Circoteca totala azi la Parlament. Babuinii si gibonii cred ca s-au simtit eclipsati de comportamentele alesilor.

Las bascalia la o parte si o spun raspicat: daca exista probe si aveti c0@ie, bai procurorilor, trimiteti-l pe Sova in instanta sa fie judecat. Si daca e condamnat va fi dat afara in suturi din Senat.

In fine Ioha a facut 100 de zile. Si se caca atat de elegant pe Base ca imi vine sa-l tuc, ptiu drace. Daaaa, nu mai e love, de aia il lasa sa stea la fereala la Scrovistea. Hai sictir!

Se poate sa cerem un transfer? Eu il cer pe Obama….

 

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura