Premierul lu’ „eu nu’mi asum nimic”

Cu tot respectul pentru bunul simt de care da dovada domnul prim-ministru Ciolos atat in discurs cat si in comportament, (vorba lui CIUTACU, macar cand il vezi pe strada il saluti nu il scuipi laugh ) nu pot sa nu remarc faptul ca abordarea lui in ce priveste acest mandat este una pe cat de prudenta pe atat de lasa. Cumva il inteleg, legitimitatea mandatului sau este una discutabila din momentul in care nu a fost primit in urma unui vot popular, dar ma intreb ce mama dracului se va intampla cu tara asta inca 9 luni de acum inainte cu un prim-ministru care prefera sa nu isi asume absolut nimic din actiunile institutiilor din subordinea guvernului pe care il conduce. Sunt lucruri de facut, sunt lucruri pe care un prim-ministru trebuie sa si’le atribuie, sunt responsabilitati pe care trebuie sa si’le asume, sunt lucruri in care trebuie sa se implice … iar omul nostru nu face absolut nimic in afara de a arunca mata moarta dintr’o ograda in alta si ne serveste discursuri seci care par a fi dictate.

In final, il voi lasa pe domnul Patraru sa explice in cateva cuvinte ce nu a reusit sa intelega nici prim-ministrul si nici voi restul, zi’le Patrarule …

Editare ulterioara: Ciutacu, genial din nou!

6 comentarii la „Premierul lu’ „eu nu’mi asum nimic””

  1. Eu am realizat ca este 100% o marioneta pusa sa faca jocul „puterii” abia zilele trecute, cand l-am auzit vorbind in limba engleza. Am avut si eu colegi care vorbeau asa pentru ca au fost trimisi in misiune dupa 1990 si era necesar sa vorbeasca in limba engleza si la coada vacii sau a caprei nu aveau cum sa invete limba engleza. Din pacate nu putem scapa de aceste „valori” ale societatii pentru ca au copii care sunt mai rau decat ei.

    Răspunde
  2. Ce naiba. Totul a fost planuit inca de la inceput. Ar fi iesit o revolta prea mare. Ce guvern si-a dat demisia de pe o zi pe alta?!
    Tonta era strans cu usa de DNA, ala cu coloana oficiala la fel… s-a facut o diversiune frumoasa, in care ei fac ce vor.

    Răspunde
  3. Departe de mine gindul sa-l apar pe bietul amarit, dar indiferent ce atitudine ar adopata, intreaga gasca eliminata de la ciolan, ca se cheama PSD , monstruosul PNL/PD , PUNR la care s-a alaturat si mina de unguri conjuncturali, nu face altceva decit sa-l umple de FKL, cit ii ziua de lunga.
    Motivul? E simplu !
    Daca ar obtine un cit de mic succes, daca la expirarea mandatului tara ar fi cit de cit pe plus, bizonul de pe acest teritoriu si-ar da seama ca se poate guverna si fara jigodiile de ne-au furat 26 de ani, ori asa ceva este de neprmis ! Decit sa-si arate inutilitatea, mai bine prapadesc tara complet !
    In cunoscuta maniera romaneasca, daca noi nu ne putem albi, macar sa-l tragem jos linga noi in noroiul atotcuprinzator.
    ‘Daca nu noi, atunci cine?’ se intreba retoric cu 25 de an in urma un venerabil octogenar cotrocenist. Chiar asa, daca nu noi, atunci cine…fura ?!?
    Ei uite d-aia lucrurile din tara asta n-o sa se schimbe-n veci, decit cu forta…indiferent de unde va veni, apus sau rasarit.

    Răspunde
  4. ce naiba sa-si asume un birocrat – adica unu care stie sa stea frumos dupa un birou si un munte de hartii ? unde dumnezeu vedeti vreo lumina la omu’ asta ? si nu doar despre el vorbesc .. securistii ne fabrica in serie legende de oameni competenti si tocmai buni sa ne mane de la spate .. rus de la cluj e mare expert in transporturi !!!! ciolos e un geniu in agricultura !!! blaga expertul nepereche in afaceri interne!! vasile dancu mare expert in administratie .. ce mama draku a administrat asta in viata lui ? samd samd .. iar noi credem in povesti cu zane si lozinci imbecile ..

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura