Eugen Nicolaescu, acest snapan al sanatatii noastre

Dupa ce a fost un ministru controversat si un parlamentar mediocru acest neica nimeni cloceste el o lege: cica a preventiei sanatatii, care pute atat de rau a coruptie si ciordeala si nici macar nu este inca dezbatuta. Sigur, preventia este de laudat, dar la noi este inca deziderat.

S-o luam metodic: se cere a se infiinta o noua agentie. Ba frate, asta chiar ne ia de prosti? O noua hoarda de politruci si sinecuristi? Sictir!

Apoi cere alocarea a 0.5% din PIB, adica vreo 3-400 milioane de euro ANUAL. Programul din 2007 a costat 171 milioane de euro. Desigur ca va cam dati seama pe ce se vor duce banii…

Amenintarea contribuabilului ca nu mai primeste gratis serviciile pentru care a cotizat mi se par o abominatie juridical extreme de tampa.Nu poți amenința niște oameni cărora nu le dai nimic.

Ca bine zice striblea.ro …

Cum aplici o astfel de lege, în special în mediul rural, acolo unde nu mai ai rețea sanitară? O să ajungem să avem un sistem în care jumătate din populație nu are acces. Este inutil, contraproductiv și până la urmă discriminatoriu.

Si cred ca nici la orase nu vor aceesa toti. Colac peste pupaza ai tone de romani in afara tarii dar cu domiciliul legal in Romania.

Cu diaspora ce faci Jenica?

Miroase rau de tot a invarteli cu tot felul de insi care roiesc flamanzi in jurul sanatatii, inclusive in jurul SMURD.

Voua cum vi se pare acesta infecta propunere?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...