Samsung Galaxy S IV – vesti proaste pentru Apple

La putin timp dupa lansarea IPhone V, Samsung pregateste lansarea concurentului direct Samsung Galaxy S IV ce se anunta ca inca o veste proasta pentru Apple! Pe langa configuratia net superioara anuntata de catre cei de la Samsung, Samsung Galaxy S IV vine si cu niste tehnologii cu adevarat revolutionare ce ii vor convinge pana si pe cei mai fanatici fani Apple ca gloria IPhone a apus.

Una dintre aceste tehnologii revolutionare pe care Samsung le promite este si  „Eye Scroll” care va permite utilizatorului derularea meniului cu ajutorul ochilor fara a mai fi nevoie de vreo alta interactiune cu telefonul. De asemenea  Samsung a inregistrat si marca „Eye Pause” despre care insa nu au oferit nici un indiciu pana acum.

Asadar, dupa caderea de pe burse si pierderile mari inregistrate, vesti si mai proaste pentru Apple odata cu acest noul model made by Samsung care probabil ca va zdrobi IPhone5 fara drept de apel.

4 comentarii la „Samsung Galaxy S IV – vesti proaste pentru Apple”

  1. Nu am absolut nimic impotriva lor … desi .. din punctul meu de vedere vand niste produse muuuuuuult SUPRAEVALUATE. Norocul lor a fost marketingul bine pus la punct si faptul ca au reusit sa isi convinga clienti ca fac parte dintr’o secta. laugh

    In cazul dat … din pacate Apple va fi calcat in picioare de Samsung … lucru care o sa ii subrezeasca si mai rau iar asta nu e bine deloc … pentru ca asa cum ai zis si tu … avem nevoie de concurenta nu de (inca) un gigant dominant.

    Răspunde
  2. Google va trebui sa-si regandeasca strategia si sa nu mai produca smartphone si tablete cu LG, Samsung, Asus etc. pentru a au in curtea proprie divizia de mobile a Motorola, pe care au cumparat-o mai demult si pe care din pacate au cam dat-o uitarii pentru ca altfel Samsung va domina toata piata … Apple mai are doar un produs in dezvoltare … iFaliment smile

    Răspunde
  3. Dupa achizitia Motorola, Google ma asteptam sa demareze un proiect foarte serios mai ales ca Motorola detine foarte multe patente tehnologice, unele dezvoltate altele in curs de dezvoltare. Adevarul este ca desi pare simplu in teorie si Google a platit foarte multi bani pentru Motorola, nu cred ca au nici „know how” si nici puterea financiara necesara pentru a demara si mai ales sustine un proiect de anvergura pe o piata suprasaturata. Uitate cum se chinuie Nokia sa supravietuiasca … si cred ca intelegi de ce Google a ales sa nu riste … deocamdata. In plus de asta, dezvoltarea unui telefon de catre ei i’ar forta pe restul producatorilor sa isi dezvolte propriile sisteme de operare, Samsung avand deja dezvoltat Bada OS care a ajuns la versiunea 2.0 deja.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura