Radu

Ma numesc Radu, nu imi place sa ma ascund.

Mi-au placut intotdeauna CINCI expresii care ma definesc:

  • CAND UN TIP INCEARCA SA TE DOMINE CU AROGANTA LUI, INCHIPUIETI-L PE BUDA.(aproximativ din Winston Churchill)
  • DACA TE COBORI IN TROACA SI NOROI TE MANCA PORCII.
  • DRUMUL SPRE IAD SAU RAI ESTE MEREU PAVAT CU CELE MAI BUNE INTENTII.
  • DEMOCRATIA ESTE DREPTUL MEU DE A MA BATE PENTRU DREPTUL CELORLATI DE A NU FI DE ACORD CU MINE.
  • THE MOTHER OF ALL IDIOTS IS ALWAYS KNOCKED-UP.

Si cu dedicatie propriului partid: Assumption and presumption are the mother of all major fuck-ups.

Am 38 ani, slatinean, cu profunde radacini muscelene si ardelene, social democrat, urasc impostura, si prostia si incep sa am o mare intoleranta la apucaturi naziste si curvasarism politic. Ultima fraza ma defineste.Nu-mi plac virajele morale din floare in floare si nici sa ma dau dupa ultima moda. Sunt intransigent in convingeri, dar dispus la dialog, critica si polemica constructiva.
Pe langa a comenta si /sau polemiza civilizat consider ca ar trebui impreuna sa facem si un pic de educatie politica si sa visam un pic impreuna la un proiect de tara. M-am saturat pana peste cap de balta doctrinara in care se scalda politica la noi. De asemenea ar trebui sa vorbim un pic si despre societatea romaneasca, despre framantari,mentalitati, prejudecati si cateodata si despre mici intamplari personale.
As zice ca si o aplecare asupra istoriei neamului din cand in cand nu ar strica. Nu in ultimul rand ar merita sa vorbim despre mari oameni ai neamului. In lipsa de repere morale si comportamentale avem un tineret complet absorbit de tatele lu Sanzi, nasul lu Tonciu si curul lui Kim Kardashian. Si bineinteles de picioarele viitoarei prime doamne si de ispravile corectionale ale lu Jiji.
Daca nu voi posta zi de zi imi cer scuze cu anticipatie. Cronos e un zeu nemilos.
Bineinteles nu am sa fac prozelitism sau propaganda. Oricum nu stiu. Am fost antrenat ca jurist. Logica si retorica sunt la baza mea nu lozincile. Si cum as putea sa conving vreun fanatic sau chiar un om normal cu o lozinca? Definitia nebuniei este de a face acelasi lucru de mai multe ori asteptand rezultate diferite.