Avantaje

No ca ii plin sezon … toata lumea fuge la mare … mai putin eu. Mereu am preferat muntele … desi la munte stau de o viata si mereu voi prefera muntele … o viata. In vremea in care ma suna toata lumea ca e cu limba scoasa prin sud … eu ma rasfat … mangaiat doar de un soare bland si tragand in plamani aerul curat cu care ne’a binecuvantat Dumnezeu prin muntii astia.

In ce priveste canicula, ma consider pregatit corespunzator …

… cu tot ce trebuie “la rece”! laugh

Deci poate sa vina … pe mine … ma gaseste acasa, la fel de bine pregatit ca anul trecut! laugh

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

 1. prietenul de la bere says:

  Aoleu,se pare ca stai destul de rau cu aprovizionarea.Abia astept sa ajungem pe acasa sa umplem piscina aia cu bere si sa lasam doar atat loc cat sa se odihneasca burtoacele noastre dupa niste mortaciuni de pe gratar…Dar…inainte va trebuii sa incercam niste “apa sfintita” asa cum ii spunea stimabilul domn de la salvamont pe care il salut pe aceasta cale.
  Dracii mei sper sa ne vedem cu totii cat mai repede si cu bine.

  Un calduros Du-te dracu!!!

  P.S.De acum cand mor de cald prin mirositoarele trolee am unde sa fug cu gandu.

 2. Salvamont Petrosani says:

  No hai noroc bun dracii mei

  No ca bine zice pretenu de la bere … tulai ma ce dor imi de chindie asa intre noi si cum ne place noua abea astept sa ajung acasa sa ne vedem la niste mortaciuni de pe gratar si la niscaiva berica ca na trebe stinsa cu ceva mortaciunea abea mancata smile

  Da si intr-adevar niste “apa sfintita” trebuie musai ca de voie buna ca altfel nu stiu cum o fi stimabile domn preten de la bere.

  Si voua va urez un calduros Du-te dracu!!!

  Sa ne vedem cu bine si sanatosi, no hai noroc bun!

  P.S. Stimabile domn pretenu’ de la bere apai ai putea aduce si tu niscaiva “apa sfiintita” de la viitorii socrii, nu?

 3. ice4you® says:

  Draci mei prieteni …

  Va astept cu drac la fel ca de fiecare data! Aprovizionarea este facuta … apa numai buna … mai lipsiti doar voi! laugh

  No … eu zic sa grabiti pasul!

  P.S. Am pregatit si sezlongurile … nu de alta da o sa fie greu dupa ce iesim din piscina … prietenii stiu de ce! laugh

  P.S. 2 Apa sfintita este impetuos necesara pentru dezinfectia interna! Eu am pus tot ce trebuie in apa … voi aduceti dezinfectantul intern ca sa fim bine si sanatosi din toate punctele de vedere!

  Bere sana in corpore palinca!

  Doamna ajuta! laugh