Blestemul conservelor de peste asiatice

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

6 Responses

  1. Malin says:

    Eu mananc ton uneori la micul dejun si de cele mai multe ori e produs fie in Spania fie in Portugalia. Nu simpatizez cu niciun alt tip de peste la conserva.

  2. ice4you® says:

    Eu m’as fi multumit cu niscaiva sardine conservate in Romania, la Tulcea, da noi nu suntem nici Spania nici Portugalia sa mancam ce producem noi, noi suntem mai coiosi, cei romanesc ii de cacat si tre sa moara dupa ce o fost falimentat in prealabil si o lasat loc liber la importuri.

  3. Redoo says:

    Conserve de peste si supa la plic o sa mananc doar dupa ce s-au terminat cainii si pisicile din lume.

  4. Dănuța says:

    E puțin mai scump, dar merita toți banii!
    http://www.riomare.ro
    Ai toate detaliile acolo!

  5. cola says:

    Maestre Ice, nici in ziua de azi să nu mai văd pește oceanic, după anii studenției.. las la o parte considerentele de sănătate, alimentație echilibrată, samd.. btw, tonul din conservă e mai degrabă înrudit cu tonul de la telefonul fix, nu cu ce vedem pe Discovery că dă din coadă prin ocean laugh

  6. ice4you® says:

    Eheheee …. cine a trecut prin perioada nici o masa fara peste si manca la cantina studenteasca … cred si eu ca mai bine si’ar da glont decat sa mai puna in gura asa ceva. laugh Mie de acolo imi placeau mult de tot chiftelele alea de peste … pe aici se faceau unele mari cat mingile de baseball laugh Tin minte ca abia mancam doua din alea cu sos de usturoi … si acum imi lasa gura apa.

    In ce priveste calitatea “ton”‘ului ce se gaseste la noi, mai ales la conserve … stiu, cunoastem … plus ca eu unul oricum nu ma omor dupa el cum nici dupa somon, multam de recomandari.

    @Marean, ai uitat de sobolani si gandaci. laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.