Blestemul lui Huidu


Sursa: gandul.info

Nu pot sa spun ca ma numar printre fanii lui devotati, dar imi era simpatic. Dupa ce anul trecut a suferit un accident la schi, din care a scapat ca prin urechile acului si acum fiind inca in proces de recuperare, duminica a fost implicat intr’un accident deosebit de grav, care s’a soldat cu 2 morti si un al treilea grav ranit. Din primele cercetari rezulta ca vinovat de accident este Serbam Huidu, a carui masina ce rula cu o viteza foarte mare pe un drum alunecos, a intrat pe contrasens si a lovit frontal un Logan pe care l’a si rasturnat. Nu imi permit sa emit teorii prea multe, insa dupa accidentul la cap de anul trecut si vazandu’se de catre oricine ca nu este recuperat in totalitate, nu pot sa inteleg cum de a mai avut voie sa conduca, cel putin pentru o perioada de timp in care sa se stabileasca de catre medici daca mai era sau nu capabil sa faca acest lucru. Din cate l’am vazut eu la TV, mie unul nu prea imi parea deloc capabil de asa ceva si este trist ca nefiind oprit din timp, acum 2 oameni au murit. Bineinteles ca am vazut deja numeroase comentarii rautacioase la adresa lui si chiar bucurie din partea unora, nu prea mi’se pare deloc uman si nici decent sa te bucuri de raul cuiva, dar nu ma mai mira nimic.

Pacat, dumnezeu sa ii ierte pe oameni aia care nu aveau vreo vina si pe Serban sa il ajute.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

  1. Danuta says:

    Trist. Tocmai am vazut la tv. stirea, plus dezbaterile acest subiect. Cred ca Huidu nu isi mai revine curand din aceasta cumpana. Normal..unii sunt pro, altii contra..va avea parte si de un proces public, fiind o persoana publica. Ma seaca insa ca, multi il asociaza cu Cronica carcotasilor, care este un pamflet, dar prostia unora nu are limite si vezi doamne tot l-au acuzat, si tot l-au blestemat. E si el om, ca oricare dintre noi, indiferent de statutul social. Una peste alta este o tragedie, si mi-as dori sa ii dea Dumnezeu putere sa treaca si peste drama asta, indiferent de rezultatul anchetei.

  2. danette says:

    Cine zice ca inchizitia a murit se inseala amarnic. Nici proverbul ” corb la corb nu-si scoate ochii” nu mai este valabil in zilele noastre . Pacat de atatea vieti marcate , pacat de sufletul unora ce se bucura de necazul altora …

  3. Shadow of an Angel says:

    Din pacate sunt 3 victime..! Orice s-ar fi intamplat la momentul acela in masina, sau cu el, il face si responsabil dar si victima. O povara prea grea pentru orice om care supravietuieste dintr-un nefericit accident. Bine macar ca nu au patit ceva si cei din familia sa..doar cateva rani. In fine..a venit iarna..si cu drumurile noastre dar si cu unii soferi inconstienti, vom vedea pe la stiri tot mai multe tragedii de genul asta..