Ce’a mai rasarit in parc|Monstuozitatea de la orizont

A fost odata ca niciodata un parc ce scapase in mare parte de barbaria retrocedarilor mai mult decat discutabile, IOR pe numele sau. Inca din toamna trecuta cu scandaluri fara numar s’a pornit devastarea unei importante parti a lui pentru ca dupa aproape un an sa rasara monstruozitatea asta …

Tradusa printr’o ultima fitza de mall … o mizerie care a furat jumatate din verdele frumosului parc dintr’un oras care se sufoca incet si sigur intre betoane si asfalt!

Pe cat sunt de scarbit pe atat sunt de furios ca mi’a ciordit pe nedrept panorama verde ce o aveam la balcon. Ma intreb daca in orice alta tara din lumea asta s’ar fi putut intampla o asemenea barbarie?! Cat de inconstient sa fi ca in loc de un parc care ofera loc de relaxare si oxigen orasului, sa ridici o asemena mizerie care nu face altceva decat sa contribuie din plin la plouarea acestui oras atat prin consumul urias si inutil de energie cat si prin muntii de gunoaie care ii produce zilnic.

Superb … un mall e tot ce ne lipsea de parca nu e sufocat deja orasul asta de ele si poluarea tot mai ridicata!

P.S. De faptul ca functioneaza in mare parte pe generatoare cu carburant fosil care produc atat fum cat si un zgomot infernal mai ales noaptea cand creste consumul de energie v’am spus?! Cred ca sunt tare bucurosi aia din blocurile aflate in proximitatea chicioasei structuri. 

3 comentarii la „Ce’a mai rasarit in parc|Monstuozitatea de la orizont”

  1. Park Lake Mall parca ii zice, am citit ca s-au facut niste matrapazlacuri cu terenurile de sub el; gen apare un babalac, mostenitorul lu peste, cere o gramada de terenuri, vinde apoi la samasari o parte din dreptrile litigioase si recupereaza taman pamantul pe care e ridicat mallul – o fosta baza sportiva – apoi vinde unuia cu 450.000 de euro si ala vinde unei firma straine care presupun ca a ridicat monstrul cu 52 milioane de euro!!
    C-asa e in tenis!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura