Bucuria de sarbatori

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

6 Responses

 1. Lospa says:

  Si eu am luat de ziua mea doua cutii de cate 40 bomboane fiecare din diferite sortimente. Mama ce bunatati. Rom, whiskey, ciocolata…

 2. radu says:

  Sunt rupere, eu primesc de la un amic gratis dar cum sunt bolnavior cu bila salut ciocolata, asa ca baga nevasta si fiemeasmile.
  Sunt smechere rau, ca si vinul.
  PS amicul meu mi-a dat vin de la el din vie. Ai mei parinti si socri au vii si ca romanu prost ii zic: muncit de tine, nu? Omul se uita la mine calm si cuvanta: esti glumet oltene, am 10 …HECTARE de vie!smile!!!

 3. ice4you® says:

  Eheheeeee … Dumnezeu are umor … cam sarcastic uneori dar eu asa am inceput sa IL cunosc cel mai bine. laugh Serios vorbind acum … imi pare rau ca ai probleme cu bila … regim si alte alea, multa sanatate iti doresc! ;)

  In rest … da … sunt vis … ca si vinul. Mi’ar placea si mie un asemenea prieten! laugh

 4. Stefan says:

  Pur și simplu sunt divine. Am ”procesat” și eu multe kilograme. smile)

 5. ice4you® says:

  Da da … astea merg “procesate” numa’ cu kilu’! laugh

 6. radu says:

  Regim inca nu, dar trebuie sa nu bag ce ii face rau usturoi, ciocolata, prajeli, nuci, mai usor cu alcoholu'(da vezi sa nu!).
  Omul este foarte tare, ne-am cunoscut profesional si apoi personal, este cu vreo 25 de ani peste mine, are 4 copii plecati in lumea larga, fost rugbist, afgantsi, razboi Transnistria,a facut facu la … Vladivostok, vorbeste vreo 5 limbi, romana mai cu dulse acsent moldovinesc, mai ales cu dansul si dansasmile, iar de via familiei se ocupa cei 7 frati ramasi acasa, impreuna au de la bunelu vreo 50 de ha, mostenire razeseasca. Il mai vizitez la Bucuresti cand am timp. TIMP, vreau cadou o zi cu 30 de ore se poate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.