Cafeaua fara pata

Un nou tip de cafea este un real subiect de discutie intre marii bautori de cafea printre care ma numar si eu, numele ei fiind CLR CCF, un nume la fel de ciudat ca si cafeaua in sine a carei mare noutate este aceea ca …

cafea transparenta

… este transparenta! 

Din spusele inventatorilor sai (fratii David și Adam Nagy, doi inventatori slovaci stabiliti in Londra) avem de a face cu o cafea naturala cu gust foarte puternic obtinuta din cafea arabica 100%, care nu contine indulcitori, conservanti sau stabilizatori sintetici. Motivul inventarii acestui tip de cafea recent lansata pe piata este in primul rand cel legat de motive estetice cum ar fi dintii patati sau petele pe care le lasa pe haine cafeaua clasica.

Cam dubioasa sa fiu sincer la cum arata, dar parca as incerca’o. laugh Voi?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

4 Responses

  1. Marius says:

    pai cea clasica are stabilizatori sintetici?! smile

  2. ice4you® says:

    Foarte mult din tipurile de cafea prezente pe piata (mai ales cele sub forma de cafea instant) contin asa ceva, in vremea in care multe din cele asa zis naturale, dar care contin tot soiul de arome si alint-arome, sunt pline de stabilizatori sintetici si potentiatori e gust. Cele mai toxice sunt bauturile de pe la automatele de cafea, unde singura cafea cat de cat ok ar fi cea obtinuta de la alea care au si o rasnita de cafea, unde poti spera ca ce au pus baietii acolo si seamana a boabe de cafea, chiar si sunt in realitate, ca de exemplu daca iti comanzi un capuccino, sau il cumperi la plic, te alegi cu o voma sintetica compusa din: sirop de glucoza, grasime vegetala hidrogenata, proteine din lapte, stabilizatori (fosfat dipotasic şi polifosfat sodic), emulsificatori (mono şi digliceride ale acizilor grasi şi esteri mono şi diacetil tartrici ai moni şi digliceridelor cu acizi grasi), antiaglomerant (fosfat tricalcic) şi colorant (betacaroten)… laugh

    In ce priveste cafeaua astora, fiind una procesata, ambalata si cu aspectul asta ciudat, precizarile de genul asta cred ca erau necesare, desi multi vor avea cel putin o retinere mica sa guste din apa chioara cu gust de cafea. laugh

  3. Redoo says:

    la sticla? neah, prefer fierbinte, la cana…ca femeia…mare, neagra si tare smile http://e-redoo.ro/o-vreau-mare-neagra-si-tare/

  4. Radu says:

    Nea Mareane, ai zis-o!!